Cum a fost de 1 decembrie

Hop si eu pe 3 sa vorbesc despre 1 :).  Acum a venit momentul acum zic.

MAre lucru nu am facut, fiind atat de obosita dupa terminarea competitiei incat numai vroiam decat odihna. Am fost pentru cateva ore la o petrecere cu oameni frumosi si dragi, cu invitati, cu atmosfera cu adevarat de sarbatoare, fara  mahalageala caracteristica marilor sarbatori stropite cu bere si imbuibate cu mici. M-am simtit privilegiata ca pot simti atmosfera sarbatorii si altfel.
Apoi am spus pas propunerii sotului de a merge in orasul vecin pentru a vedea … ce sa vezi? Ca dupa cum am citit la Maya  chiar ma bucur ca nu am batut drumul pana acolo.

Am ales sa ma odihnesc si, dupa doua luni de zile sa simt si eu ca nu platesc degeaba abonamentul la cablu si rata la Tv :). Asa ca am incercat sa caut printre canale, printre fumul de mici si proeminentele divelor ceva cu adevarat de vazut si ascultat. Pana la urma am si gasit. Pe antena 2, in emisiunea Dincolo de aparente moderata de Florentina Fantanaru, cunoscutul actor Dan Puric a vorbit pe sleau si cu sufletul, asa cum o face de fiecare data, despre sufletul romanilor, despre poporul asta al nostru, despre femeile si copii acestui neam. Mi-au mers la inima cuvintele lui. Nici nu mi-a mai trebuit altceva. 

http://antenaplay.ro/v/H2k7e66c8i0

In rest am desenat si ne-am jucat, am vorbit cu copilul despre Romania si despre ziua Romaniei. Am colorat cu bucurie, cu relaxare si cu drag pentru cele trei culori ale steagului nostru.

Astfel am simtit noi ca a fost ziua noastra nationala. 

Va las mai jos cateva din desenele noastre:

Fotografie-2181

Fotografie-2179Fotografie-2178Fotografie-2177Fotografie-2176A fost o zi cu adevarat relaxanta si distractiva. Povestea si desenele merg si catre Clubul magic unde inimoasa Alina Savin gazduieste un frumos concurs. De fapt o colectie de povesti si creatii ale copiilor alaturi de parinti.

Eu , ca si ea, cred ca astfel de lucruri raman in sufletul copilului. Nu fataiala prin oras in zgomot si aglomeratie.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: