Fulg de nea – felicitare

Incerc sa ma scutur de nostalgia verii si sa intru in atmosfera sarbatorilor ce vin. Pentru ca cel mai bine fac acest lucru mesterind felicitari si tablouri, cutiute si alte minunatii decorative, m-am apucat din vreme de treaba. Mai ales ca sunt atatea fete creative ce ne invita la treaba serioasa de creatie, la concursuri si sezatori incat nu ai cum sa nu simti atmosfera de sarbatoare cum te cuprinde.

Una din provocarile primite este a Paulei, o creatoare de felicitari deosebite in tehnicile quilling si origami. Ea a lansat Concursul de felicitari quilling cu un premiu deosebit de atractiv pentru cei care stiu cat de greu se gasesc seturile quilling si cat de utile sunt. Eu sincer mi-as dori un astfel de set.

Prima felicitare cu care ma inscriu in concurs este cu un fulg de nea albastru, pe un fond alb. Mie mi-e foarte draga si imi atrage privirea de cate ori o vad. Va invit si pe voi sa o admirati si, daca va doriti sa o achizitionati pentru a oferi o bucurie de Craciun celor dragi  o puteti achizitiona din magazinul meu online de pe CDB’S alaturi de alte creatii handmade de sezon si nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.