Cuvantul anului ce vine

carte

Un an nou e ca o carte din care nu cunosti decat coperta. Cea de inceput. Pe cea de final nu o poti sti decat dupa ce ai citit intreaga carte. Sau ai scris-o cu truda si atentie. La fel cum e un om pe care abia il cunosti. Incerci sa il descoperi, iti doresti sa il citesti, sa ii dezlegi misterele. Pe unii reusesti din inceput. Pe altii poate dupa ani de zile. Iar altii poarta-n ei adanci secrete ce nu se lasa deslusite…

Dar anii, anii se traiesc. Traindu-i le afli taina. Sau le-o simti. In joaca de sfarsit de an un zvon de cuvant s-a pornit pe aici. A ajuns la mine via Petala calatoare. Si mi-a placut. Si-am stat sa cuget. Si cugetand mi-am deslusit cuvantul.

Da, cartea noului an as vrea sa stea sub semnul cuvantului Actiune. Cu tot ce inseamna ea. Sa simt, sa traiesc, sa calatoresc, sa cunosc, sa aflu, sa iubesc, sa reusesc, sa ating (locuri, oameni, teluri). Sa ma scutur de inertie, sa ma scutur de indoiala. Sa aflu raspunsuri inainte ca intrebarile sa prinda contur in mintea mea. Sa gasesc motivatia in fiece clipa, in fiece pas. Sa simt energia prin toti porii si cu toata fiinta. Sa ma avant.

Voi ce cuvant ati vrea sa va fie calauza in anul ce vine?  

Draga 2014, sper ca intre copertile tale sa se afle surprize frumoase, oameni minunati, intamplari speciale si locuri din care sa imi culeg amintiri dragi.

Sa va fie anul ce vine pe masura dorintelor si asteptarilor si ceva in plus!

La multi ani!

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: