MiniAlbum® foto te scuteste de aglomeratie si iti ofera solutia ideala pentru cadourile celor dragi! 

Noiembrie trece cu repeziciune și suntem aproape cu un picior în decembrie. Deși are o magie aparte luna asta, deși e despre frumos, ornamente, luminițe și veselie, decembrie e și despre alergătură, despre griji, despre ”oare ce cadou să aleg?”.

Știu oameni care se gândesc cu multe luni înainte la capitolul cadouri: fac prospectări de piață, fac liste, cumpără din vreme ce au de cumpărat. Recunosc că mi-am propus și eu să fac asta anii trecuți dar mie nu mi-a ieșit niciodată.

Una din bucuriile ultimilor ani în familiile cu copii a devenit ședința foto de Crăciun. Deși nu eram eu foarte mare fan al acestui gen de stocare a amintirilor, au fost câteva motive care m-au determinat să trec și la astfel de fapte. Unul din motive este că cei mici se fac așa de repede mari. Apoi al doilea este că, deși le facem zeci, dacă nu chiar sute de poze copiilor, în foarte puține apărem cu toții și la fel de puține sunt cele pe care să le privești și să nu te pufnească râsul de la o mână apărută în cadru, de la un copil care apare mișcat sau de la un picior care nu are ce căuta în peisaj.

Trebuie să recunoaștem: tuturor ne plac poveștile, ne plac revistele frumoase cu poze impecabile, cu familii care zâmbesc fericite din paginile colorate. Nu e așa că ne dau o stare de bine?

Ce legătură este între cadourile de Crăciun, ședințele foto și pozele din reviste? O să vă dezvălui imediat.

Acum doi ani, după cum ziceam mai sus, ne-am mobilizat și am făcut și noi prima ședință foto de Crăciun. Am simțit că e momentul perfect pentru asta: cel mic era adorabil iar cel mare era încă destul de mic încât să îi stea bine în cadrul copilăresc de iarnă.

Anul trecut, dintr-o discuție în alta cu prietenele, ne-am hotărât să facem o altă ședință foto doar noi, mamele și copiii. Trei prietene împreună cu minunile lor ne-am adunat pentru o poveste în imagini.

Imagini, imagini, dar unde sunt imaginile?

Pentru că, trebuie să vă mărturisesc că toate acele frumuseți au rămas doar în memoria unui calculator. Asta pentru că nu m-am mobilizat niciodată să le adun într-un album, să îmi fac propria revistă cu pagini colorate.

Până acum. Acum când sunt departe de orașul meu, de părinții mei. Ce bucurie mai mare poți face părinților sau bunicilor aflați la distanță decât să țină în mână poze cu copiii sau nepoții lor?

Mi-au venit în ajutor prietenii mei de la Minialbum®, cei alături de care am salvat pe hârtia fotografică primele poze ale copilului meu cel mic.

Cum m-au ajutat ei? Să zicem că ei au făcut aproape totul. Eu nu am făcut decât să aleg pozele din laptop și să le adaug pe site. De editare, așezare în pagină, grupare după subiect, mărime sau alte criterii care să facă să arate cât mai bine, s-au ocupat ei. Exact ca și editorii de revistă. E atât de simplu că o poți face într-o dimineață cât timp îți bei cafeaua. Poți încărca o mulțime de fotografii și apoi îți vezi de treburile tale. Cu siguranță, ocupat fiind, te iei cu altele și uiți curând că ai de primit un album. Dar cei de la Minialbum® nu uită. După ce așează pozele în pagină îți trimit un email în care să îți arate cum au meșterit ei ca tu să le spui dacă e ”bun de tipar” sau dacă vrei să modifici ceva. Apoi dau formă definitivă și transferă amintirile tale pe hârtie foto, mată, de cea mai buna calitate , ambalează totul într-o frumoasă cutie cartonată pe care o leagă cu o superbă fundă de cadou și apoi trimit către tine minunăția de album. Iar tu nu ai altceva de făcut decât să îl depui în mâinile tremurânde de emoție ale părinților sau bunicilor.

 

 

Eu nu voi fi martora acestui eveniment anul acesta, dar știu sigur că prietena mea va fi un bun ajutor de Moș Crăciun și va dărui cu dragă inimă superbul album părinților mei.

Voi obișnuiți să salvați amintirile într-un album foto? Ce părere aveți de un astfel de cadou pentru cei dragi? Nu e așa că simțiți chiar acum imboldul să vă apucați să selectați poze și să dați comandă? Mai e timp până la Crăciun și e atât de simplu că nici nu trebuie să vă îmbulziți prin vreun magazin să cumpărați ceva. Aștept să îmi spuneți căte albume ați comandat anul acesta! 

   Printeaza-ti amintirile! www.minialbum.ro

Despre detaliile tehnice, veți citi la fiecare coperta in parte 😉 Si vă mai dau inca un motiv in plus pentru a trece la selectat: – Minialbum® ofera garantia producatorului astfel incat, daca esti nemultumit de ceea ce primesti, din orice motiv, iti primesti toti banii inapoi!

Eu însă sunt foarte mulțumită de ceea ce am primit.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

3 thoughts on “MiniAlbum® foto te scuteste de aglomeratie si iti ofera solutia ideala pentru cadourile celor dragi! 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: