Dulce amarui – o carte cu povestiri de Andreea Dragomir

Ce faci atunci când călătorești și drumul se anunță lung și monoton? De obicei citești o carte. Sau profiți de ocazie și rămâi cu gândurile tale. Mie de multe ori îmi place să aleg a doua variantă.
Dar dacă ți-aș spune că ai putea să le ai pe amândouă, și carte și gânduri într-un singur loc?
Așa a fost pentru mine când am călătorit la New York. Se anunța un drum lung, cu autocarul. Mă tot gândeam că mi-e dor să citesc o carte în română și nu aveam nimic la mine. Dar mi-au căzut ochii pe vestea că Andreea Dragomir a publicat pe Amazon cartea Dulce amărui – Povestiri deșirate din începuturi date. Știam deja de carte, de intenția ei de a o face publică, așa că eram foarte curioasă să o citesc.
Și iată cum în fața ochilor au început să se deruleze gândurile mele sub formă de mici povestiri. Pentru că Andreea scrie din viață, scrie din viața trăită, cunoscută în ani de profesie, în ani de cunoaștere a oamenilor.
Sunt povestiri scrise începând de la un cuvânt, o propoziție, o idee pe care prietenii i le-au trimis. Dar ele au fost de ajuns pentru cineva ce mânuiește cuvintele cu ușurință, pentru cineva care are imaginație din plin și tot atâta chef de a dărui lumii din prea plinul cunoașterii.
Sunt povești de viață, exact așa cum e viața, cu dulce și amar. Unele ne pun pe gânduri, altele ne provoacă să le continuăm, unele sunt ca o floare suavă, altele sunt ca un trandafir frumos dar care ascunde mici țepi.
Multe din personaje eu le văd așezate într-un roman și sunt convinsă că condeiul Andreei este destul de puternic să le adune și într-un astfel de context literar.
Mi-a fost dulce-amară companie cartea în călătorie și vă invit și pe voi să vă bucurați de savoarea povestirilor. Se găsește în format electronic și e foarte simplu să o achiziționați.
Ca sa le poti citi direct pe telefon, descarca mai intai aplicatia gratuita kindle amazon.
Eu am descoperit în ultima vreme avantajele citirii cărților pe telefon și chiar a început să îmi placă. Mai ales seara, înainte de culcare, nu am nevoie de lumină, textul se adaptează ușor condițiilor de noapte, nu trebuie să mai depozitez și să iau cu mine cărțile. Mi se pare o variantă bună aceea de a publica astfel.
Pe Andreea Dragomir o găsiți și pe site-ul ei, Focus pe inimă, un loc în care puteți afla despre cursurile pe care le ține și despre munca ei de trainer, care este de fapt aceea de a ajuta oamenii.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

One thought on “Dulce amarui – o carte cu povestiri de Andreea Dragomir

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: