De azi…

Emotii, framantari, intrebari. Asta e starea zilei de azi. De fapt a fost si a celei de ieri. Dar da, voi pleca la Straja. Acolo unde se anunta avalansa de blogeri.

Mi-am dat seama ca grea mai este iesirea asta din online. Si din confortul casei. Nu grea fizic. Grea psihic.

Mi-e dor de vremurile cand orice zvon de calatorie ma ducea direct la rucsac, aruncam doua haine in el si eram in bocanci :). Acum… atatea tatonari, intrebari, emotii…

Dar acum gata. Am intrat in linie dreapta. Draga de Claudia m-a ajutat enorm. Masinile sunt pregatite. Daniel Botea mi-a dat curajul. Concurentii SuperBlog mi-au dat entuziasmul.

Mancare calda am facut pentru cei ramasi acasa. Instructiunile le-am lasat la locul lor. Imbratisarile s-au produs.

De emotie si oboseala era sa numai vina Mos Nicolae dimineata la copil…. Dar am remediat repede, cum a deschis ochisorii si a exclamat Ah mi-am amintit de omisiunea mea. Nu stiu cand am zburat din pat sa ii umplu ghetutele inainte sa ajunga la ele… E primul an cand alte emotii ma coplesesc mai mult decat emotia daruirii.

Imi urez drum bun, weekend de poveste si promit sa vin cu impresii, poze, sa adun amintiri si tolba plina de povesti.

Un weekend superb va doresc tuturor!

getuta cu cadouri

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: