Aylin – Chemistry

Pe Aylin am vazut-o pentru prima data intr-un serial TV in care jucau multi actori tineri si foarte talentati. Mi-a placut figura ei exotica si felul in care isi interpreta rolul, asa ca am retinut-o cu mare placere. Pentru ca nu fac parte din categoria celor ce urmaresc viata vedetelor nici la televizor si nici pe cunoscutele canale de socializare online, nu pot spune ca am mai auzit despre ea.

Zilele trecute insa s-a anuntat in online lansarea celul mai nou videoclip al ei, prin intermediul BlogalInitiative, exclusiv in mediul blogosferic. Mi-a placut foarte mult ideea si am decis sa sustin si eu aceasta lansare, pur si simplu pentru ca imi place un om curajos, care face ceva inedit dar si pentru ca imi place foarte mult melodia lansata.
Este o muzica frumoasa, care te transporta intr-un vis parca, o muzica linistita si melodioasa.
Va invit sa o ascultati si voi si sa va bucurati de acordurile placute ale melodiei:

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: