Eu stiu ca pot…

SuperBlog 2013

Desi o parte din mine spune ca nu ii vine sa creada ca am ajuns cu bine la final (cu bine insemnand cu toate probele bifate, in primul rand), o alta parte din mine , cea mai curajoasa si perseverenta, spune ca era sigura ca asa se va intampla. Atunci cand hotararea mea a fost luata de cele mai multe ori merg pana la capat, indiferent de obstacolele ce imi ies in cale.

Atunci cand m-am inscris in competitia SuperBlog eram sigura ca ma va astepta un maraton de scris, un maraton de idei si de articole. Pentru ca nu imi place sa fac lucrurile pe jumatate, mi-am promis ca voi face tot posibilul sa ma incadrez in termenele stabilite de catre organizatori, de catre sponsori. Cuvantul penalizare nu mi-a sunat prea bine, m-am propus sa respect cu strictete cerintele si regulile concursului. Dar, ca si in viata, socoteala de la inceput nu se potriveste cu ceea ce se intampla pe parcurs. O serioasa problema de sanatate era aproape sa ma scoata din joc la jumatatea competitiei. Am depus eforturi, am profitat de fiecare clipa si de fiecare minut in care puterile m-au ajutat sa scriu, am urmarit fiecare proba si le-am luat pe toate in serios. Atunci cand am fost pe punctul de a renunta, doar pentru ca doua probe isi depasisera termenele iar eu nu reusisem sa ma incadrez in ele, am fost motivata de punctajele bune pe care le obtineam la probele din urma. Astfel mi-am adunat vointa, starea de sanatate mi s-a imbunatatit si ea, am simtit din nou spiritul competitiei si am scris cu si mai multa hotarare si bucurie.

Aceasta ultima etapa a competitiei Spring Super Blog 2013 ne propune sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne inchipuim in rolul de parteneri media ai competitiei. Desi pare lipsit de modestie, mie nu imi este prea greu sa fac acest lucru. De ce? Pentru ca experienta de peste doi ani in acest domeniu, al mediului online, m-a invatat foarte multe despre promovare, despre realizarea de contacte umane in mediul virtual, despre promovarea si sustinerea unei campanii. Atunci cand am inceput sa scriu ca si bloger, nu stiam nimic despre acest domeniu. Nu citisem decat vreo doua bloguri si … cam atat. In momentul in care am inteles ca bloggingul inseamna interactiune, socializare, nisa, relatii umane, munca mea a inceput cu adevarat.

Am invatat sa intru in legatura cu alti blogeri, am inceput sa promovez diversi blogeri, am legat prietenii, am promovat actiuni si campanii, am sustinut concursuri, am promovat concursuri, am jurizat, am premiat. Cu fiecare noua experienta m-am imbogatit, am invatat cate ceva din fiecare etapa ce am parcurs-o, am cunoscut oameni care mi-au ramas aproape si de prietenia carora ma bucur de multe ori mai mult decat de a prietenilor din viata reala.

A fi partener media inseamna toate acestea la un loc si altele in plus. Competitia Super Blog dispune de un radio, Radio Lynx in cadrul caruia se vorbeste despre competitie, in emisiunile caruia blogerii pot dispune si de  cuvantul vorbit. Dincolo de cuvantul scris exista oameni care au ceva de spus, oameni care si-au dovedit calitatea si profesionalismul prin editiile castigate de-a lungul timpului, oameni care nu ezita sa isi expuna si sa isi sustina punctul de vedere, oameni a caror voce merita sa fie auzita.

Super Blog este o competitie ce face auzite vocile din mediul online, o competitie ce pune fata in fata pe cei ce scriu cu cei ce doresc sa se scrie despre ei, o competitie profesionista in care incep sa creada din ce in ce mai multi oameni. O competitie cu reguli stricte si clare, cu termene limita si conditii de respectat in care se inscriu mai mult de 150 de oameni spune destul de mult despre amploarea pe care a luat-o acest fenomen numit Super Blog.

Ma simt mandra ca am indraznit si am facut si eu parte din toti acesti 150 de  oameni. Faptul ca am ajuns la final imi da un sentiment de implinire, de satisfactie a lucrului implinit, ma simt imbogatita cu noi cunostinte in diferite domenii dar si cu noi cunostinte de natura umana. Am descoperit o comunitate ce si-a creat amintiri, o comunitate ce isi ia in serios rolul de voce in domeniul media.

Multumesc sincer prietenei care m-a incurajat sa particip si sa visez, multumesc draga Irealia pentru incurajare si sustinere! Competita de primavara a fost una cu adevarat speciala, o incalzire placuta pentru editiile viitoare la care nu voi ezita sa particip.

Fiind o competitie in care am inceput sa cred cu adevarat simt ca am toata motivatia si energia pentru a deveni un partener media de incredere pentru a promova si a face cunoscuta in mediul online o competitie corecta si profesionista. Imi doresc sincer sa devin un astfel de partener. Simt din toata inima ca pot.

Articolul este ultimul din editia de primavara a competitie Super Blog 2013.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.