Gânduri de toamna

De dimineata m-am trezit cu gând de scris. Am aruncat o privire încântata la crizantemele mele multicolore si la cele mesterite aseara, m-am uitat   încruntata la canapea, mustrându-mi în gând copilul pentru ca iar a lasat-o încarcata cu jucarii, am deschis laptopul fara nici o idee anume si … am primit o veste. O veste cu un cadou marca Himalaya si Blogal, locul I pentru articolul sub forma unui dialog despre importanta sanatatii purtat cu Dante.

M-am bucurat ca acei oameni au apreciat articolul meu. Mi-au venit în memorie o multime de alte bucurii pe care mi le aduce blogul asta de doi ani încoace si aproape ca îmi vine sa îi scriu o scrisoare de multumire pentru satisfactiile pe care mi le ofera din timp în timp.

Îl rasfoiesc uneori cu drag, asa cum rasfoiesc o revista la cafeaua de dimineata, îmi recitesc textele si le mângâi cu privirea curgerea frumoasa, uneori reusita, alteori mai putin potrivita. Dar toate îmi sunt dragi, pe toate le-as aduna într-un buchet pe care sa îl prind într-un inel de aur, în auriul toamnei mele sarbatoresti.

V-am spus vreodata ca îmi place toamna? Cred ca v-am spus. Dar nu ezit sa o mai spun o data. Voua va place toamna?

Cuvintele au fost jucause azi, în ton cu vremea de afara. Textele sunt la Edi în tabel, unele mai vesele altele cu o umbra de tristete.

Pentru a va înveseli va las  cu imaginea unor fete frumoase. Asta pentru ca tot am avut azi o iesire în oras cu fetele. Se întâmpla mult prea rar asta, asa ca merita consemnat :).

sex-and-the-city sex-and-the-city2-trailer

scrisoare, cadou, oameni, inel, gand, veste, timp, canapea, privire, intrebare, memorie, revista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.