Gânduri de toamna

De dimineata m-am trezit cu gând de scris. Am aruncat o privire încântata la crizantemele mele multicolore si la cele mesterite aseara, m-am uitat   încruntata la canapea, mustrându-mi în gând copilul pentru ca iar a lasat-o încarcata cu jucarii, am deschis laptopul fara nici o idee anume si … am primit o veste. O veste cu un cadou marca Himalaya si Blogal, locul I pentru articolul sub forma unui dialog despre importanta sanatatii purtat cu Dante.

M-am bucurat ca acei oameni au apreciat articolul meu. Mi-au venit în memorie o multime de alte bucurii pe care mi le aduce blogul asta de doi ani încoace si aproape ca îmi vine sa îi scriu o scrisoare de multumire pentru satisfactiile pe care mi le ofera din timp în timp.

Îl rasfoiesc uneori cu drag, asa cum rasfoiesc o revista la cafeaua de dimineata, îmi recitesc textele si le mângâi cu privirea curgerea frumoasa, uneori reusita, alteori mai putin potrivita. Dar toate îmi sunt dragi, pe toate le-as aduna într-un buchet pe care sa îl prind într-un inel de aur, în auriul toamnei mele sarbatoresti.

V-am spus vreodata ca îmi place toamna? Cred ca v-am spus. Dar nu ezit sa o mai spun o data. Voua va place toamna?

Cuvintele au fost jucause azi, în ton cu vremea de afara. Textele sunt la Edi în tabel, unele mai vesele altele cu o umbra de tristete.

Pentru a va înveseli va las  cu imaginea unor fete frumoase. Asta pentru ca tot am avut azi o iesire în oras cu fetele. Se întâmpla mult prea rar asta, asa ca merita consemnat :).

sex-and-the-city sex-and-the-city2-trailer

scrisoare, cadou, oameni, inel, gand, veste, timp, canapea, privire, intrebare, memorie, revista

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.