Decoratiune tablou de iarna cu servetel

Dupa cum spuneam anul acesta m-am apuca din vreme de mesterit decoratiuni de iarna, ceea ce înseamna ca la mine în casa deja se simte miros de zapada, stelutele de sclipici si-au ocupat locul pe masa de lucru.

Anul acesta am o preferinta pentru albastru, asa ca am confectionat mai mult decoratiuni în aceasta nuanta.

Cred ca totul a pornit de la niste servetele pe care anul trecut mi-am dorit foarte mult sa le am. Modelul de pe ele mi-a placut foarte mult si m-am tot gândit cum sa îl valorific.

Am profitat de ideea pe care mi-a dat-o Alina Savin si cu ajutorul careia în primavara am confectionat câteva felicitari micute, si am realizat o decoratiune tablou.

Cum am procedat: am decupat modelul servetelului asa cum vroiam sa arate, am desfacut cele trei straturi ale lui, pastrându-l doar pe cel colorat de deasupra. Mi.am decupat o bucata de carton gros la marimea servetelului. Am folosit apoi folie de plastic alimentara, o bucata de ziar si un fier de calcat.

Folia de plastic se aseaza între servetel si carton, deasupra asezam cu grija ziarul si trecem pe deasupra fierul încins, presând bine. Folia de plastic se topeste ajutând astfel la lipirea servetelului de carton.

Am lipit pe margine ca si chenar fâsii de hârtie gumata cu sclipici (se gseste la librarie) , am mai adaugat un pic de sclipici peste albul peisajului si gata. Am obtinut o frumoasa decoratiune de iarna cu doua fete diferite, folosind doua tipuri de servetel.

Fotografie-0029 Fotografie-0028

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: