Jucarii bufnite din material textil

Va spuneam ca în cadrul Nocturnei Bibliotecilor am luat parte la atelierul Schimb creativ de jucarii.  Acum sa va spun ce a însemnat de fapt acest atelier.

Mai întâi a fost o idee. A Mariei. Apoi o propunere.  Catre mine. Aceea de a coase 100 de bufnite mici si alte 20 mari. Recunosc ca cifrele m-au coplesit un pic dar apoi mi-am spus ca pot.

Asa ca am apelat la batrâna dar fidela masina de cusut si am rugat-o frumos sa dea ce poate ea mai bun. Am cusut si iar am cusut cu drag si spor. Dante s-a gândit sa surprinda si câteva instantaneee:

Dupa ce au fost cusute toate partile, Dante a vrut sa faca si el una, pentru a arata copiilor la scoala. Are stofa de promoter, am observat asta. Din joaca a iesit  o bufnita dar si o delicata pisicuta cu ochii verzi, exact ca ai lui Freya noastra.

Credeti ca au fost multe cele 100 de bufnite? Credeti ca au ramas? Deloc. Toate cele 100 de bucati de material textil au devenit jucarii pentru tot atâtia copilasi veniti la atelierul nostru, cu o jucarie la schimb, asa cum a fost întelegerea.

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: