Nocturna Bibliotecilor la Braila

Anul acesta am participat si noi la Nocturna Bibliotecilor desfasurata în cadrul Bibliotecii Judetene din orasul Braila. Este o initiativa foarte frumoasa spre care îsi îndreapta pasii an de an copii, parinti si bunici, ca o continuare fireasca a Clubului de Vacanta.

În noaptea de vineri, 26 septembrie, cladirea Bibliotecii era în fierbere. Atelierele de pictura pe fata, de figurine din baloane, de fotografie în costume ale personajelor din povesti, muzica live, dans, confectionare bratari din elastice si schimb creativ de jucarii au atras ca un magnet o parte din locuitorii orasului.

Pentru ca eu am fost implicata în atelierul de jucarii, nu am reusit sa iau parte si la celelalte ateliere, dar Dante a profitat de doua dintre ele.

S-a pictat pe fata, pe mâini, s-a înarmat cu sabie din balon, si.a asezat pe cap un coif verde, tot din balon, si a venit sa ma sperie cu noua lui înfatisare:

Atelierul de jucarii, schimb creativ de jucarii, a pornit de la o idee a prietenei mele Maria, aceea de a strânge jucarii pentru ludotecile de la sate. Copiii sositi la Nocturna au adus câte o jucarie si au plecat acasa cu o bufnita confectionata manual, chiar de ei. Atelierul a fost un succes si ma bucur ca am luat parte la entuziasmul  copiilor.

 

Muzica, dansul si voia buna au creat o atmosfera de neuitat.

Nocturna Bibliotecilor a devenit un eveniment cu traditie în orasul nostru datorita colectivului Bibliotecii Judetene, entuziasmului si bucuriei de face lucruri frumoase pentru comunitate, pentru copii si adulti deopotriva. Zâmbetul si entuziasmul doamnei Valentina Chiriac sunt molipsitoare.

10678508_906811872680997_3979703079597224567_n

Mi-ar placea sa aud ca acest eveniment se desfasoara în cât mai multe orase din tara. Copiii nostri frumosi si talentati merita asemenea oportunitati.

Mai multe fotografii gasiti pe albumul evenimentului.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: