Regasirea farmecului

Îl iubea. Stia ca îl iubeste. Numai încapea nici o îndoiala. Oricât încerca sa îsi gaseasca alte procupari, sa îsi ocupe gândurile cu altceva, mintea îi fugea tot catre el. Ar fi vrut sa o vada, sa o bage în seama, sa o doreasca asa cum ea îl dorea pe el.

Dar el parca nu avea ochi pentru nimeni. Îl mai vedea din când în când cu blonda aceea cu par superb dar nu parea foarte interesat de ea. Pareau sa fie doar amici. Junghiul geloziei nu îi dadea pace. Îi privea parul lung, stralucitor, mereu aranjat. I se parea chiar ca el adulmeca cu pofta mireasma parului ei. Oare cum de îl avea mereu asa?

images (4)

Se privea în oglinda si dadea nemultumita din cap. Nu se placea nici macar ea. Si totusi i se spusese ca este frumoasa. Dar ce folos daca el… Si iarna asta care nu se mai termina. Ura hainele groase care îi acopereau silueta, care nu lasau sa i se vada pielea fina si catifelata. Ura caciulile pe care trebuia sa poarte si care îi acopereau parul si nu îl lasau sa respire. Nu avea încotro. Nu putea iesi fara caciula din casa. Era sensibila la frig si racea foarte repede.

Dar primavara îsi facu în sfârsit aparitia. Soarele începu sa prinda putere, iarba sa încolteasca. O frenezie noua o cuprinse si toata fiinta ei parca renastea. Începu sa îsi scoata rochitele, sa îsi aranjeze în garderoba fustele vaporoase, tinutele elegante de care era atât de mândra. Merse la coafor… Dar tot nu era multumita. Offf, si sâmbata era invitata la o aniversare… Spera ca stralucirea ochilor sa fie mai puternica si sa distraga atentia de la parul ei tern si fara stralucire. I-ar fi trebuit un produs pentru regenerarea parului. Cel pe care îl folosise nu parea sa dea prea multe rezultate

Tinuta îi era impecabila, machiajul perfect, parul aranjat atât cât se putea. Erau multi prieteni adunati la petrecere iar ea îsi promise ca se va simti bine.

Deodata toate privirile se întoarsera spre usa. Aparu el. Cu ea. Toata lumea îi saluta, îi admira. Se facu mica într-un colt, sperând sa nu o vada. Nu se mai simtea asa de sigura pe felul în care arata.

Îsi dorea sa plece. Doar atât. Iesi pe balcon sa priveasca cerul si sa respire în voie.

Simti o mâna hotarâta pe umar si aproape ca nu îndrazni sa se întoarca. Îi simtise parfumul… Era ea. Dar oare…?

– Buna. Eu sunt Alina. Stiu ca îl placi. Am vazut cum îl privesti. Ti-am citit asta în ochi de multe ori. De ce nu îndraznesti sa te apropii de el?

– Dar… tu…

– Eu? Ce e cu mine? Eu sunt verisoara lui si de multe ori iesim împreuna. Stii, m-am despartit de curând si nu îmi doresc ca alt barbat sa intre în viata mea. Nu înca.

– Aaaa, acum înteleg. Te-am vazut mereu cu el. Asa de frumoasa, impecabila. Iar parul tau mereu stralucitor, mereu aranjat… te-am admirat si urât în acelasi timp. Nu cred ca se uita el la mine. Niodata nu voi arata ca tine.

– Nici nu trebuie sa arati ca mine. Trebuie sa arati ca tine. Esti frumoasa. Iar pentru parul tau chinuit de iarna putem gasi o solutie împreuna.  Îti pot recomanda eu un kit  de tratament pentru regenerarea parului.  Este cel pe care îl folosesc si eu si da rezultate foarte bune. Mai ales acum, când vine primavara, parul nostru are mare nevoie de o schimbare, de o întinerire. 

kit_regenerare_Farmec

– Chiar te rog sa îmi spui ce anume folosesti tu. Sunt sigura ca e ceva de calitate si cu efecte vizibile.

– Este un kit Gerovital Plant tratament , creat special pentru persoanele care se confrunta cu probleme precum lipsa vitalitatii, caderea parului, uscarea sau îngrasarea excesiva a scalpului. Pentru restructurarea parului degradat sunt folosite extracte vegetale, pe baza de vitaminele A, E si B5. Stimuleaza cresterea sanatoasa a firului de par, reface structura acestuia si îi odera luciu si rezistenta la rupere. Este ideal pentru ce ai tu nevoie. Este un produs Farmec, ceea ce reprezinta o garantie a calitatii. farmec1

– Ce de informatii stii! Acum înteleg cum de esti atât de frumoasa si de ce parul tau straluceste mereu. Îti multumesc draga prietena. Abia astept sa încerc acest produs. Poate atunci va avea si el ochi pentru mine. Desi nu prea îndraznesc sa sper.

– Vrei sa îti spun un secret? Si el te place. L-am surprins de multe ori privindu-te. Odata m-a întrebat  cine este fata aceea misterioasa cu ochi atât de stralucitori si frumosi. Eu cred ca primavara asta va va aduce împreuna.

– Farmec ne va aduce împreuna :). Darorita tie.

Aceasta poveste poate fi a oricareia dintre noi. Fie ca suntem fata misterioasa si timida, fie ca suntem fata sigura pe ea si stralucitoare. Toate ne dorim sa avem Farmec, sa aratam bine si sa atragem privirile.

Poveste scrisa pentru SuperBlog Spring 2014.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: