Poveste cu final “fermecat”

Da,  ziua cea mare era aproape. In sfarsit se marita. De fapt nu in sfarsit. Doar se marita. Urma sa isi uneasca viata cu perechea potrivita. Nu putea fi altul in locul lui. Era maret, era curajos, era bland, era bun, era unic si de poveste.

Nu conteaza cum s-au cunoscut, prin cate incercari au trecut pana sa ajunga aici, in ajunul zilei celei mari. De fept nu chiar ajunul. Mai era o luna. Dar imparatia toata fierbea de agitatie. Croitorii confectionau de zor costume minunate sau nastrusnice, dupa cum cereau curtenii. Cizmarii numai pridideau cu bocanitul si pingelitul.

Imparatia rasuna de pregatiri, padurea rasuna de glasuri vesele si emotionate. Nunta mare se anunta la castel, bucatele cele mai alese se pregateau inebunind cu aromele lor deopotriva pe curteni, mesteri sau servitori.

Nimeni nu avea timp de stat si cugetat. Deodata, la ceas de dimineata,  in toata aceasta harmalaie, un strigat teribil s-a auzit. Un tipat ca  de spaima, de oroare si de revolta. Toate adunate in tonalitati inalte si stridente. Strigatul nu era doar onomatopeic. Avea un sens.

Suflarea toata din cetate a amutit incercand sa inteleaga ce se auzea:

– Un coooooossss! Am un coooossss!

Strigatul venea chiar din camera viitoarei mirese. O agitatie de nedescris s-a pornit in palat pentru ca mai apoi sa se extinda in intreaga imparatie.

Cei mai vestiti vraci au fost trimisi sa afle leacul cel mai bun, mai eficient si mai rapid impotriva acneei. S-au perindat rand pe rand prin palat, fara insa a demonstra nici unul ca el detine leacul  potrivit.

Dar nimeni nu stia ca insusi viitorul mire avea sa rezolve situatia. Da, insusi Shrek a venit sa dezvaluie un secret pe care il stia el de la o printesa din rasarit. Frumusetea Ilenei Cosanzene nu ajunsese inca pe plaiurile Fionei dar Shrek auzise de ea. A, de fapt am uitat sa va spun, mireasa era insasi Fiona.

images

Secretul frumoaselor din rasarit a ajuns astfel si in palatul Fionei. Cate un strop din Gerovital Plant Stop Acnee aveau sa faca minuni pentru fata viitoarei mirese. Gama Farmec  avea sa isi gaseasca de atunci noi adepte printre curtenele si frumoasele imparatiei, dupa ce, in patru saptamani, Fiona a scapat de cosurile ce amenintau sa ii strice cel mai frumos moment al vietii ei.

A invatat sa isi ingrijeasca tenul cu ajutorul Cremei Ultra-active, si-a reglat cantitatea de sebum a pielii folosind Crema sebo-reglatoare purificatoare si, desigur, de foarte mare ajutor i-a fost Gelul spumant antimicrobian. Astfel mireasa a scapat si de cosuri si de tenul cu imperfectiuni care mereu ii dadea batai de cap. A obtinut in schimb un chip luminos si o piele sanatoasa de care era foarte mandra.

CREMA-ULTRA-ACTIVA GEL-SPUMANT-ANTIMICROBIAN

Nunta se spune ca a decurs in cele mai bune conditii, petrecerea a tinut trei zile si trei nopti, bucatele au fost nenumarate iar bauturile din cele mai rafinate au curs in  valuri.

Toate privirile au fost atrase de catre mireasa al carei farmec era de necontestat. De atunci gama Gerovital Plant a devenit favorita printre domnitele si printesele din imparatie.

Adaptare  de poveste pentru proba nr. 15 din SuperBlog 2013.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: