Duzina de cuvinte – Libertate, bunatate, iubire

Ziua de astazi mi-a scos in cale libertatea si bunatatea. Le-am cunoscut in cea mai frumoasa si palpabila forma, intruchipate sub forma unei femei minunate, unei femei din acelea dupa care am tanjit toata viata mea de pana acum. Recunosc sincer ca niciodata nu am avut cu adevarat modele, nu mi-am luat repere in viata anumiti oameni si felul lor de a fi. Nu am copiat si nu am incercat sa copii pe nimeni in comportament, gandire, stil vestimentar sau directie de viata. Intotdeauna am crezut ca eu stiu cel mai bine, ca experienta, atitudinea, comportamentul meu sunt cele mai bune. 

De curand insa mi-am dat seama cat de mult am gresit. Cand viitorul ti se arata incert, cand simti ca drumul pe care ai mers pana atunci nu ti se mai potriveste, cand simti ca poteca pe care o credeai ca are cel mai luminat cer se dovedeste a fi doar o cararuie intunecoasa, ochii ti se deschid catre ceea ce e in jurul tau, inima si sufletul ti se deschid parca, pentru a primi o noua si nebanuita coloratura.

Fiinta langa care am avut astazi norocul sa ma aflu, care m-a imbratisat atat de cald si de sincer, fara ca macar sa ma cunoasca, raspunzand cu lacrimi si bucurie lacrimilor mele (desi, cine ma cunoaste stie ca eu plang extrem de rar si numai cand preaplinul sufletesc erupe cu adevarat) a lasat in sufletul meu un ecou ce imi va insoti gandurile si pasii inca multa vreme de acum incolo.

Am inteles ca si cel mai abstract vis de copil poate deveni intr-o zi realitate. Iar cand acel vis nu tine de a satisface placerea si nevoia propriei persoane, cand acel vis cuprinde in el copii si batrani cu mult mai multe nevoi, atunci acel vis pare cu atat mai abstract si mai de neinteles. Nu stiu exact daca, a spune despre o femeie ca este o doamna onorabila este o caracterizare onesta, dar eu pot spune despre aceasta doamna ca este o fiinta reala, umana, ca am simtit umanitatea si dragostea de oameni, iubirea aceea in forma pura si sincera, emanandu-i din toti porii, aducand in jurul ei un anotimp solar, un soare ce face ca totul in jur sa rodeasca, sa prinda viata si sa aduca bucurie si speranta. Multumesc din suflet draga C.N. pentru ceea ce mi-ai daruit astazi!

Dimineata, cand m-am trezit, cu totul altele erau ideile ce le vroiam exprimate pentru duzina de astazi. Dar iata ca, dorinta mea secreta, marturisita in postarea anterioara, aceea de a intalni in viata mea oameni care sa imi fie reper, catre care sa ma intorc cu incredere si deschidere, oameni generosi care au ceva de spus si spun cu tarie si frumusete, toate acestea s-au implinit in frumoasa zi de sambata. Sunt pregatita sa imi deschid sufletul si mintea pentru ca in viata mea sa mai patrunda astfel de oameni. Am si avem nevoie de ei.

Cuvintele de azi, propuse la duzina de cuvinte, s-au potrivit manusa pentru ceea ce am trait si simtit. De la o vreme observ ca provocarile clubului se imbina armonios cu intamplarile vietii mele, ceea ce nu face decat sa ma bucure.

S-au mai jucat cu aceste minunate cuvinte : psi,  La Fee, Tibi1, Tibi 2, Vero, Cita, dorDunia, Dictatura Justitiei, Andreotti, Cammely, scorpio, anacondele, Max.

3323009277_acb032e11c

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: