Ghirlanda de Craciun din conuri de carton

Dupa ce am facut acea decoratiune de toamna din pliante reciclate, mi-am propus sa folosesc ideea si pentru o ghirlanda de Craciun.

De aceasta data a fost mai usor, experienta învatându-ma deja ca e ai bine sa folosesc cartoane deja colorate, sa le decupez la o dimensiune potrivita cât sa nu iasa foarte mari ( 10 x 10 cm ) si sa fac mai putine conuri pentru o dimensiune potrivita camerei în care va fi asezata. Desigur, pot fi folosite si multe conuri, în functie de locul unde vreti sa o asezati.

Eu am folosit carton rosu si alb. Conurile albe le-am folosit doar în mijloc. Am asezat în mijloc un glob ramas fara tortita si codita (deci reciclat), am dat stralucire conurilor cu ajutorul glitterului si a unor stelute minuscule, am accesorizat cu câteva globulete mici (de asemenea reciclate). Rezultatul îl puteti vedea în imagini:

Fotografie-0262 Fotografie-0257 Fotografie-0258 Fotografie-0259

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: