Provocarea de luni – Obiectiv: decor de toamna

Obiectiv: Decor de toamna.

Mijloace: Reciclare creativa.

Materiale: Pliante (in principal de la institutiile bancare – Dante le colectioneaza spunand ca intr-o zi isi va deschide o banca), pistol de lipit cu silicon (sau alt tip de lipici), carton pentru suport , acuarele si lac pe baza de apa pentru luciu.

Desigur la astea se adauga vointa, rabdare si pasiune pentru hartie si lucru manual.

Mod de lucru: se taie pliantele in patrate cam de 10 x 10 cm, se ruleaza în forma de conuri si se lipesc cu silicon. Dupa ce am format destule conuri începem sa le lipim pe un carton, în forma de raze. Desi am crezut ca va fi simplu totusi cea mai grea operatiune a fost sa le pictez. Dar am ajut si ajutor pe Dante asa ca pâna la urma am reusit. Am aplicat si un lac pe baza de apa pentru a fixa si proteja culoarea dar si pentru a-i da luciu.

Rezultatul: un interesant decor în culorile toamnei, numai bun pentru bucatarie sau oriunde va doriti sa decorati un perete prea gol. Merge perfect chiar si într-o institutie, într-un birou, sala de asteptare.

Fotografie-0709 Fotografie-0708 Fotografie-0638 Fotografie-0637 Fotografie-0710

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: