Creveti cu legume si orez

O zi de toamna obisnuita poate deveni o zi speciala doar cu o mica escapada in supermarket. Astazi am dat  fuga doar pentru a cumpara lipici de craft si ne-am intors cu creveti. Da, creveti. Am mai mancat eu dar in amestec cu alte fructe de mare. Copilul la fel. Totusi acum l-au atras ca un magnet cum stateau ei asa, pe bucatelele de gheata. Entuziasmul lui si felul in care m-a rugat sa cumpar erau irezistibile si l-au amuzat teribil si pe vanzator.

Ajunsi cu ei acasa m-am gandit cum sa ii gatesc. Asa ca am improvizat:

Am calit crevetii in unt cu usturoi, i-am condimentat, i-am inabusit un pic alaturi de legume de tot felul si buchetele de broccoli (una din preferintele lui Dante din ultima vreme). Separat am fiert rapid niste orez integral simplu, doar cu un praf de sare.

La urma le-am combinat si aranjat frumos pe farfurie. asa cum a fost comanda de la master chef :). Nici nu mai poate manca omuletul daca nu montez mancarea pe platou. Rezultatul emisiunilor culinare pe care le urmarim uneori, desigur.

Fotografie-0738 Fotografie-0739

Credeti ca a mai ramas ceva pe farfurie? Nimic. Dar a avut si ajutor. Freya, pisicuta noastra, nu s-a dat nici ea in laturi de la legume si bunatati marine.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: