Jurnal de eu IX

Astazi, 29 martie. Se încheie înca o luna care nici nu stiu când a trecut. Dimineata m-.a izbit frigul si vântul desi soarele îmi spunea ca ar trebui sa fie cu totul alta temperatura afara.  A avut grija Dante sa ma încalzeasc pe drum, el fiindpe trotineta si eu alergând dupa el. Noroc ca m-am relaxat la salonul de cosmetica cât timp el a fost la repetitii. E clar, îi place din ce în ce mai mult la canto. Merge cu placere, se vad rezultate si are foarte multa rabdare sa repete cântecelele pâna când le stie perfect.

În casa înca nu am reusit sa termin curatenia începuta saptamâna trecuta iar acum parca nici nu se cunoaste ca am facut. În plus ma mai chinui si cu un sac de îmbracaminte si incaltaminte bebelusi, încercând sa îi gasesc locul pâna gasesc si destinatar.

În bucatarie miroase a piftele si nu se mai lasa dus mirosul asa usor, desi am lasat geamul deschis. Am facut de dmineata.

Spre seara mergem la petrecere, asa ca ar fi cazul sa ma grabesc cu pregatirile: garderoba, aspect si alte alea.

Ascult melodia “Taxi, du-ma unde vrei” în interpretarea lui Dante.  Ieri eram chiar în taxi când cânta melodia asta si soferul s-a întors si l-a întrebat mucalit: – nu vrei sa te duc acasa?

În gradina mea de pe balcon nu a rasarit nici un fir de iarba pentru ca nu am gasit vreme sa plantez semintele pe care le-am achizitionat cu entuziasm. Am pregatit ghivecele, pamântul, dar nu am reusit sa le împrietenesc.

Citesc “dragoste si prietenie” de Jane Austen. E o experienta literara inedita dar, cu cât parcurg paginile cu atât înteleg stilul si mesajul cartii.  Am terminat “Nunta lui Isobel” si mi-a placut finalul, chiar daca eu una l-am intuit.  Mai sunt si femei curajoase.

Astept sa se termine SuperBlog. Mai am de scris o proba si gata. Sunt finalista. Cu ce rezultate nu se stie înca.  Mai astept si psi luneala de luni sa public interviul psiridusesc :). O sa fie interesant.  De duzina numai am timp din pacate.

Saptamâna viitoare astept cu nerabdare sa merg la Brasov , sa o întâlnesc pe psi si multe altele ce le voi povesti la întoarcere. Deja am început sa simt emotiile specifice fiecarei calatorii. Dar sunt sigura ca va fi o placere, o bucurie dar ca voi învata si multe lucruri utile acolo unde voi merge.

Mesteresc rame pentru diplomele mele si ale copilului la diversele noastre concursuri la care am participat. Vreau sa fac un perete cu diplome, care sa ne inspire si care sa ma încânte de câte ori trec pe lânga el. Voi veni cu poze, desigur.

Va las cu melodia pe care o fredoneaza Dante. Mie îmi place.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.