Jocuri si iar jocuri cu Noriel

Nu este un secret faptul ca în ziua de astazi parintii aleg cu mare atentie cartile si jucariile copiilor. Oferta atât de variata de astfel de produse poate fi derutanta si chiar descuranajanta, dar, cu rabdare si interes informatiile se gasesc din belsug astfel încât sa aleaga ceea ce este potrivit copilului.

download (4)

Cred ca orice  copil care are în oras un magazin Noriel a intrat de fiecare data atras ca un magnet. Cam asa ni se întâmpla si noua. Daca pâna acum îi alegeam eu jocurile si jucariile, preferând sa îi cumpar jocuri educative, chiar daca înca nu erau pentru vârsta lui, acum copilul intra singur si studiaza rafturile cu jucarii. De fapt nu prea este atras de jucarii ci mai degraba tot de jocurile si seturile de creatie.

De o vreme are mare interes pentru jocuri cu lego citymai ales de când a primit un astfel de joc în dar. Ne place si noua aceasta categorie de jocuri, petrecând chiar minute bune în fata rafturilor cu lego, discutând pe care ne-ar placea sa îl cumparam ca sa îl construim cu totii. Deocamdata ne rezumam la unele mai mititele, ca pentru vârsta lui Dante.  Dar sunt acolo adevarate orasele ce pot fi construite cu multa rabdare si migala.

Avem produse Noriel si absolut toate sunt de cea mai buna calitate, inedite si instructive. De la Noriel am achizitionat un soi de nisip colorat din care se pot construi castele exact ca la plaja, chiar si în plina iarna. A fost una din distractiile lui Dante pentru multa vreme si chiar si acum, când vine un copil în vizita, îi place sa se joace cu el.

Despre jocuri cu puzzle ce sa mai spun. O categorie diversificata, cu jocuri puzzle instructive, de echipa sau individuale din care se pot alege cu încredere oricare dintre produsele prezentate.

Reducerile oferite periodic de magazin sunt un plus si un motiv de atractie atât pentru parinti cât si pentru copii.

În orice oras am fost si am gasit Noriel nu am ezitat sa poposim pentru câteva clipe de evadare în lumea copilariei.

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: