Bucuriile lunii ianuarie

Mi-a plăcut mult ideea acestei provocări și mi-am dorit să o fac, dar sfârșitul lunii m-a prins în perioada de vacanță și am zis că nu mai scriu. Dar am văzut la Laura Frunză și am zis că până la urmă nu e târziu.

Un colțișor confortabil

Am amenajat în sufragerie, după ce am unit canapelele sub formă de colțar. A devenit un loc cozy, plin cu perne și cu pătură călduroasă unde ne refugiem pe rând, ba eu cu laptopul, ba Dante cu o carte, ba Horia când se uită la desene animate.

Un proiect creativ

La capitolul ăsta am fost productivă, am terminat tabloul cu doamna cu palarie si inca unul cu doamna în roz – o pictură destul de grea, am lucrat două tablouri cu licheni, am făcut și un tutorial.

Tratația lunii ianuarie

Am făcut biscuiții și turta dulce pe care nu am mai apucat să le fac de sărbători. A fost ca un fel de al doilea Crăciun.

Lumini și luminițe

Încă avem bradul împodobit și nu îmi vine să renunț la instalația lui, luminițele sunt așa de plăcute în semiîntunericul din sufragerie.

Ceva de citit

Luna ianuarie a fost productivă la capitolul citit, în special datorită faptului că am început să citesc conștient, adica dorindu-mi să ating un anumit număr de pagini, să nu mai pierd timp aiurea, să nu ma mai chinui să adorm și să citesc în schimb, să îmi încep dimineața cu câteva pagini citite. Așa am reușit să termin sase cărți și să mi se pară chiar ușor. Revin cu articol separat despre cărți.

Grija de sine

Am făcut mai mulți pași în direcția asta, dar unul important a fost să merg la masaj. A fost ca o revelație, o conștientizare a faptului că mai avem și coloană, mușchi mici, blocaje, etc.

Recunoștință

Pentru toate informațiile bune la care am acces și care mă ajută să evoluez, să lucrez cu mine și să trăiesc conștient fiecare zi. Mai precis pentru podcast-uri pentru că îmi permit să fac și alte activități în timp ce ascult.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: