Podcast-uri pe care le ascult

De ceva vreme am început să îmi însoțesc treburile casnice cu ascultarea de podcast-uri. De multe ori ascult și atunci când pictez, lucrez bijuterii sau ce mai meșteresc eu. Uneori ascultă și soțul cu mine, alteori ascultă și Dante, care e pasionat de psihologie.

Am început să ascult podcast-uri datorită Cristinei Oțel cu Pauza de bine. Poscast-urile ei sunt exact o pauză pe care mi-o iau pentru a învăța ceva, pentru a căpăta energie sau inspirație. În plus are invitați valoroși, sau face recomandări de alte podcast-uri, la fel de valoroase.

Datorită ei am descoperit Mind arhitect. Au făcut atâta lumină în capul meu oamenii ăștia că mă uimesc de fiecare dată când îi ascult cât de simplu pare totul și totuși cât de complex e creierul nostru. Informațiile lor sunt bazate pe cercetările în domeniul neuroștiinței. Deși pare complicat, informațiile chiar sunt pe înțelesul tuturor. Numai ascultați podcast-ul despre Crăciun, să vedeți ce fain e.

Despre personal branding și motivație îmi vorbește săptămânal Manuela Ciucudean. 

Jocurile mintii – o serie de podcasturi despre relații pe care le-am ascultat unul după altul, foarte interesante și utile despre relația de cuplu, despre conflicte și multe altele.

Podcast cu Diana – despre fericire, frici. Doua materiale revelatoare pe care le-am ascultat cu Dante – despre Salvator si Victima, cum fiecare dintre noi ne aflam in fiecare din cele doua pozitii.

Morning Podcast cu Gabriela Ilie sunt o serie de interviuri si prezentari ale obiceiurilor de dimineata pe care le au diversi oameni. Foarte inspirational cu conditia sa nu punem presiune pe noi, sa credem ca e musai sa facem cum fac cei care povestesc, ci sa ne luam ce avem nevoie din obiceiurile lor, ce ni se potriveste.

Podcastul Zest, de Sabina Varga, un podcast despre plăcerea și uimirea de a scrie.

Mai am pe listă și Zero Plus, cu Florin Rosca, binecunoscut din online pentru materialele lui despre dezvoltare personala, reMIND – Arta schimbarii, Oglinda din baie cu Roxana Megopet.

Dacă vă e dor de povești, mai precis de povești de groază, dar scurte si din toata lumea, Dante mi-a recomandat podcasurile Something Scary. Sunt povestiri trimise de oameni din toată lumea, am ascultat una chiar și din România.

Spor la ascultat!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

2 thoughts on “Podcast-uri pe care le ascult

 • February 18, 2021 at 8:24 am
  Permalink

  Neata draga mea. Poti pune si linkuri sua unde gasesc aceste podcasturi? M-ar interesa si pe mine catevs dintre clee mentionate, dar nu stiu cum sa le caut. Multumesc

  Reply
  • February 18, 2021 at 10:41 am
   Permalink

   Buna! Linkuri nu am pus pentru ca podcasturile sunt de gasit pe mai multe platforme. Unele sunt pe youtube, altele pe spotify si mai sunt cateva. Dar eu pe toate le ascult pe aplicatia Spotify si le gasesti foarte usor dupa nume pe Search. Spor la ascultat si sa iti fie de folos!

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: