Beauty cu Sleek

Încet încet învăț să deslușesc și eu misterul produselor cosmetice. Eu eram genul care, dacă îmi dîdeai în mână o revistă cu produse cosmetice  și de înfrumusețare, o răsfoiam cu gândul în altă parte și ți-o dădeam înapoi fără să fi reținut absolut nimic, fără să îmi fi atras atenția ceva.

Ei, cu totul stau lucrurile de când am cunoscut bloggerițele de beauty din Brăila și Galați și de când am participat la prima noastră înâlnire sub genericul #galatibeautyswap.

Am început să înțeleg și eu ce înseamnă un ruj mat, un gloss, un primer, la ce e bun fondul de ten, ce e cu nuanțele de make-up.

 

Când am desfăcut pachetul de la Sleek m-am uitat întâi la ruj. Măcar pe acela știam să îl folosesc: se dă pe buze și gata. Eee, dar nu e chiar așa. Are și rujul socoteala lui.

Am folosit multe rujuri de-a lungul timpului. De unele m-am îndrăgostit și le-am folosit până la ultima picătură, pe altele le-am uitat în cutia de cosmetice până au expirat.

Rujul de la Sleek însă este genul de ruj pe care îl pui în poșetă să îl ai mereu la îndemână când pleci undeva. Se aplică super ușor, este lichid, intră rapid în piele și rămâne acolo vreme îndelungată. Este un ruj mat dar cu o textură așa de fină cum eu nu am mai întâlnit. Pur și simplu uiți că ai ruj pe buze. Îmi place și nuanța pe care am primit-o, fiind un fel de trandafiriu, după cum îi spune și numele : Matte Me Shabby Chic. Prețul este mai mult decât accesibil, 30 de lei pentru un astfel de ruj fiind foarte  rezonabil.

Am mai primit și o paletă de farduri de pleoape Sleek MakeUP A New Day. Pe mine m-a cucerit întâi cutia, exact ca pe un copilcare întâi se bucură de ambalajul jucăriei. Când am deschis-o am zis că sunt prea strălucitoare culorile pentru mine și că sigur o voi da altcuiva.

Abia după ce m-am uitat de mai multe ori, după ce am încercat fiecare nuanță, mi-am dat seama că de fapt sunt foarte potrivite pentru un machiaj de zi, pentru un pic de strălucire dar și pentru un machiaj obișnuit, de conturare și evidențiere a ochilor. Sunt nuanțe neutre, șase sunt mate și șase mai sidefate dar nu exagerat. Abia aștept să vină vremea caldă și să ies mai des din casă pentru a o folosi la adevărata ei valoare. Și această paletă are un preț decent, ba chiar atractiv aș putea spune.

 

Produsele Sleek se găsesc în magazinul online MakeupShop care oferă în luna martie reduceri semnificative.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

3 thoughts on “Beauty cu Sleek

  • March 5, 2018 at 10:42 am
   Permalink

   Da, chiar sunt frumoase. Acum sa le si folosesc 🙂

   Reply
 • March 5, 2018 at 7:37 pm
  Permalink

  super frumoase culorile! 🙂

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: