Blog meeting – Galați Beauty Swap1

După 7 ani de blogging și o mulțime de întâlniri cu bloggeri din toată țara, în sfârșit a venit și rândul unui eveniment local să îmi capteze atenția. Nu știam decât o fată din Brăila care are blog și ea a fost cea care mi-a spus despre eveniment și m-a invitat în grup (mulțumesc Violeta!). M-am bucurat să văd cum grupul creștea de la o zi la alta pentru ca în final să ne adunăm 19 bloggerițe dornice să se cunoască și să se împrietenească, să facă schimb de produse, să socializeze, să afle informații noi la Galați Beauty Swap #1.

 

Pregătirea pentru eveniment a fost pentru fiecare în alt fel. Eu m-am preocupat de felul în care mă voi prezenta, drept care mi-am luat rochiță nouă, m-am uitat un pic pe blogurile fetelor cu care urma să mă întâlnesc. Din păcaate, așa cum se întâmplă de multe ori când avem câte un eveniment, părul mi-a stat groaznic doar pentru că am avut proasta inspirație să îmi dau cu ulei  fix înainte de a pleca de acasă pentru că am vrut să îl aranjez mai bine :))).  Se pare însă că doar eu am această părere.

Ioana, autoarea blogului One Day Butterfly, cea care a inițiat această întâlnire, a contactat o mulțime de sponsori și, spre surpriza noastră, mulți dintre ei au fost receptivi și au răspuns pozitiv și prezent acestei frumoase inițiative. Eu am rămas plăcut impresionată când am ajuns la locul întâlnirii, Pub Boulevard din Galați, și am văzut mulțimea de produse ce ne așteptau acolo.

Evenimentul Galați Beauty Swap #1 a fost anunțat și în presa din Galați printr-un articol ce ne-a crescut mult entuziasmul și nerăbdarea.

 

Mi-au plăcut și acele photo booth propsuri,  cu care ne-am făcut poze având inscripționate pe ele mesaje ca:”The girl and the blog” “Beauty and the wine”, “Me and my clothes” și multe altele la fel de amuzante și concludente. Felicitări Andreea pentru munca depusă și pentru rezultat!

După ce ne-am acomodat un pic cu spațiul, ne-am pupat, descoperit, împrietenit și pozat, lucrurile s-au așezat și am primit informațiile pe care invitații ni le-au împărtășit.

Astfel, Alina Grigorescu, sale manager la Yves Rocher din Galați ne-a povestit despre femeia conștientă, despre misiunea noastră de bloggeri de a furniza informații reale și utile femeilor ce își doresc să folosească anumite produse. Un consumator informat este un consumator conștient de ceea ce cumpără iar în ultima vreme tot mai mulți oameni sunt preocupați de acest aspect, nu doar la produsele alimentare ci și la îmbrăcăminte, produse de întreținere sau înfrumusețare. Mi-a plăcut mult prezentarea doamnei Alina Grigorescu, felul în care a interacționat cu noi, modul relaxat și totuși profesionist în care ne-a furnizat informații prețioase despre produsele cosmetice în general și despre produsele Yves Rocher în special. Mie mi-a stârnit curiozitatea privind aceste produse.

A urmat prezentarea făcută de Iulian Neculai, tehnical director la salon YM care a vorbit nu neapărat despre freze, tunsori și tendințe ci ne-a întrebat în primul rând pe noi despre ce ne dorim atunci când intrăm într-un salon. Concluzia a fost că e mult mai importantă relația pe care o stabilești cu cel ce îți oferă un serviciu, e foarte importantă calitatea de om a acestuia, felul cinstit în care abordează necesitatea ta pentru acel serviciu. A vorbit despre educație și școala de diplome care scoate ”profesioniști” pe bandă rulantă, cu un impact negativ pe piața muncii. Felul său dinamic de a comunica ne-a pus un pic în priză și ne-a scos chiar și în frigul de afară pentru câteva poze mai altfel.

 

 

Cristina David, de la Salon Cochet din Galați   ne-a povestit cu pasiune despre ceea ce face, despre serviciile pe care le oferă în salonul ei, despre felul în care își fidelizează clientele, despre importanța cafelei de bun venit oferit oricărui om care îi calcă pragul. A vorbit și despre piața muncii din zonă, care este foarte fluctuantă și cât de greu este să găsească angajați de calitate, asta apropo și de prezentarea lui Iulian. Mie mi-a plăcut faptul că a zâmbit mult și a fost foarte prietenoasă.

 

Reprezentantul Bionike  ne-a prezentat pe scurt despre produsele dermato-cosmetice pe care le oferă pe piață compania și abia aștept să mă documentez mai cu atenție despre ele și să le încerc pe cele pe care le-am primit.

Sponsorii care ne-au oferit produse și datorită cărora am plecat acasă încărcate cu punguțe și sacoșele care mai de care mai frumoase au fost:

The MakeUp Shop, Green Lab, Yves Rocher, Prăvălia cu cosmeticale, Atelierul Ralucai, Adda Shop, Klarra Cosmetics, Gerocossen, Flormar, Gerlinea, 7th Heaven, BioNike, Himalaya Herbal Healthcare,  Elemis – ADDA Shop, Paula’s Choice, BeautyBarometer, NOTE Cosmetics, Makeup Shop, Mayie, Fragonard, Gerlinea,  Arboria Plant, Thai Spa, Presa Galați, Salon YM,  Salon Mon Charme, Salon Cochet, OneGym.

Am deschis cu mare curiozitate fiecare punguță, am studiat produsele și etichetele, le-am așezat pe categorii și am început deja să le testez. Așa că vor urma o serie de articole despre multe dintre ele.

Pentru mai multă emoție și suspanse, au avut loc și tombole:

Salon Mon Charme care a oferit premii valoroase cum ar fi un tratament pentru par, o manichiura cu oja semi-permanenta, un pensat și 10 minute la solar.

One Gym au oferit 8 sedinte de bike cyclyng, o luna de aerobic.

Paula’s Choice un exfoliant lichid pentru ten care reduce acneea si calmeaza roseata.

One Day Buterfly Fashion Store cercei hand made din sticla.

Ideea acestei întâlniri a fost ca fetele să facă și schimb de produse între ele dar cum eu nu mă pot lăuda cu un număr prea mare de produse, am beneficiat de un schimb de cărți, primind astfel câteva cărți pe care mi le doream foarte mult să le citesc.

A fost un eveniment reușit, organizat cu mare atenție la detalii și cu grijă pentru ca toate participantele să se simtă bine, să primească informații utile și să-și dorească să participe și la următoarea ediție care se anunță și mai și. Mi-a plăcut faptul că s-au născut noi proiecte, au fost schimburi constructive de idei și informații dincolo de intenția de socializare.

Dacă sunteți din Galați sau Brăila vă așteptăm și pe voi să vă alăturați acestui grup frumos! Spuneți și voi dacă nu e plin de viață și energie:

 

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

8 thoughts on “Blog meeting – Galați Beauty Swap1

 • January 15, 2018 at 3:56 pm
  Permalink

  Wow, ce întâlnire frumoasă şi interesantă! Nu numai că ai cunoscut fetele dar aţi şi avut multe de învăţat. Tare fain şi mă bucur pentru tine!

  Reply
  • January 16, 2018 at 4:13 pm
   Permalink

   Da, chiar a fost o intalnire frumoasa si folositoare,mi a dat idei de multe articole de blog, am cunoscut fete de aici de langa mine, mi-a dat energie.

   Reply
 • January 17, 2018 at 9:09 am
  Permalink

  A fost o super intalnire. Sa stii ca nu ti.a stat deloc rau parul!
  Abia astept a doua editie.

  Reply
  • January 17, 2018 at 2:58 pm
   Permalink

   Multumesc! Stii cum suntem noi, femeile, mereu pretentioase :).
   SI eu astept cu interes a doua editie. Voi fi mai documentata atunci :).

   Reply
 • January 17, 2018 at 9:49 pm
  Permalink

  Mă bucur mult că ai participat cu noi la această întâlnire și abia așteptam și următoarele evenimente.

  Reply
  • January 18, 2018 at 12:18 pm
   Permalink

   Si eu ma bucur ca am ajuns si ca ne-am cunoscut.

   Reply
 • January 18, 2018 at 4:19 pm
  Permalink

  A fost ceva deosebit, ma bucur ca ne-am cunoscut. Mergem si la urmatorul in gasca de la Braila, nu?

  Reply
  • January 18, 2018 at 5:38 pm
   Permalink

   Cu siguranță vom merge :).

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: