ThaiSpa – SPA la tine acasă

 • Mama, ce frumos miroși! Cu ce te-ai dat?
 • Am fost la SPA.
 • Daaa? Când? Și ce este ăla SPA?
 • SPA-ul este locul acela în care femeile intră mirosind a ceapă prăjită și ies mirosind ca o grădină tropicală.
 • Păi tu ai fost doar în baie, nu ai plecat nicăieri.
 • Bine, ai dreptate, nu am fost eu la SPA, a venit SPA-ul la mine. Mai exact Thai Spa.
 • Asta e ceva chinezesc sigur.
 • Este Thailandez.
 • Gata, m-am lămurit. Sunt cutiile alea care miros așa frumos din baie de acolo. Să știi că le-am încercat și și mi-au plăcut cum miros. Doar una era cam zgârietoare și nu mi-a plăcut.

Așa este, copilul meu își bagă nasul peste tot și îmi folosește cremele fără nici o sfială. Tocmai de aceea am mereu grijă ce las la vedere pentru că știu că poate ajunge și pe pielea lui.

Produsele ThaiSpa pe care le-am primit la întâlnirea Galați Beauty Swap sunt următoarele: un gel de duș cu aromă de shea, un scrub pentru corp cu aromă tot de shea și un unt de corp cu aromă de zmeură și mure.

Gelul de duș cu aromă de shea este delicat și cu o aromă discretă, care nu rămâne pe piele după baie. Este în sticlă mare, de 500 de ml, ceea ce îl face potrivit pentru a fi folosit de către întreaga familie.

Scrubul de corp  cu aromă de shea este totuși blând cu pielea deși are particule destul de mari. Nu zgârie și lasă  pielea catifelată și bine curățată. O dată pe săptămână este foarte potrivit de a fi folosit.

Untul de corp cu aromă de zmeură și mure se absoarbe ușor în piele, are o consistență densă și totuși se întinde foarte ușor pe piele, nu lasă urme grase. Mirosul lui însă aprope că te face să îl mănânci. Totuși nu e un miros greu, care să rămână greoi pe piele, ci are doar un parfum plăcut. De aici și reacția copilului.

Fiind mamă prind foarte rar un pic de timp doar pentru mine și pentru a mă răsfăța. Eu nu prea obișnuiesc să fac băi lungi și nu prea pricepeam ce e cu preferința asta de a te relaxa în baie. De când cu produsele astea însă abia aștept să am un pic de timp și să evadez în lumea mea de arome, creme și parfumuri.

Produsele Thai Spa nu conțin parabeni și  se găsesc în rețeaua de supermarketuri și în farmacii.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

2 thoughts on “ThaiSpa – SPA la tine acasă

 • February 6, 2018 at 1:11 pm
  Permalink

  Imi place mult ideea de SPA la tine acasa….si eu am in plan sa imi organizez o mica oaza de liniste pentru seri (sau macar una pe saptamana) cu spuma, geluri creme, lumanari parfumate etc.

  Reply
  • February 7, 2018 at 5:58 pm
   Permalink

   eu nu prea am liniste sa stau mult intr un loc dar sunt atat de incordata si mereu in alerta ca ar trebui sa imi fac un obicei din a ma relaxa astfel.

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: