Gerocosen algaderm – partener pentru îngrijirea tenului

La întâlnirea din iarnă Galați Beauty Swap am primit pentru testare gama de produse Gerocosen Algaderm. Era exact ce aveam eu nevoie în acel moment, respectiv crema antirid pentru ochi si crema antirid +35. Le-am folosit din prima zi și  mi-am făcut un ritual de fiecare seară pentru a-mi hrăni și hidrata pielea.

Având în vedere că am totuși o vârstă se pare că pielea mea a devenit în ultima vreme tot mai ”flămândă” pentru produse specifice de îngrijire. Am observat că nu mi se mai potrivește orice cremă pe care scrie cremă hidratantă. Am nevoie de o cremă mai bogată în nutrienți, în colagen și substanțe hidratante.

Crema antirid +35 algaderm mi s-a potrivit ca o mânușă pe toată perioada sezonului rece. Are o textură ușoară, intră rapid în piele, o pot folosi atât seară cât și ziua. Ce îmi place mie este că se asoarbe rapid, poate fi o bază perfectă pentru un machiaj ușor, lasă pielea elastică și plăcută, fără a fi uleioasă sau grasă.

Crema antirid pentru ochi algaderm completează perfect ritualul de îngrijire. Având în vedere că am doi copii, că unul din ei este încă foarte mic și nopțille nedormite sau diminețile foarte matinale lasă urme pe chipul meu, cearcănele și pielea obosită de sub ochi erau tot mai evidente. Îmi tot spuneam că trebuie să fac ceva pentru asta dar nu reușeam să îmi iau o cremă potrivită. Iată însă că am avut parte exact de ce îmi doream. Mie îmi place enorm de mult crema asta pentru ochi și pot să spun că după trei luni de utilizare se văd rezultatele: pielea mai elastică, aspect mai odihnit și îmbunătățit.

 

Deși folosesc produsele de trei luni de zile nu m-am plictisit de ele. Acum sunt pe terminate și deja mă gândesc să cumpăr altele. Raportul calitate preț fac să merite investiția. Sunt produse accesibile ca preț dar de o calitate foarte bună.

Laptele demachiant am început să îl folosesc de curând pentru că iarna și primăvara nu prea am ieșit din casă și nu am avut nevoie de demachiere. Acum însă ies zilnic și am învățat să nu mai ies fără fond de ten, pudră sau ruj. Așa că seara este obligatorie demachierea. Produsul m-a surprins prin textura ușoară, plăcută, parfumul suav (ca și la celelalte produse de altfel), capacitatea mare de curățare și faptul că lasă fața curată, hidratată.

 

Dacă sunteți în căutarea unei game complete și ușor de folosit cred că gama Gerocosen Algaderm se potriveste perfect.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: