Produse Herbagen pentru demachiere si curatare față

Iată o gamă de produse care mie mi-au atras atenția atunci când le-am primit la întâlnirea GBS 3, in primul rând datorită ambalajului. Frumusetea etichetelor mi-au adus aminte de prospețimea și frumusețea florilor.

Produsele Herbagen sunt în primul rând produse care se adresează îngrijirii pielii, fie că este vorba despre tenul nostru fie că este vorba despre corp. Sunt produse obținute din ingrediente naturale, fără parfumuri inutile, fără parabeni și parafine.

Am primit următoarele produse: apa micelară bifazică, gel de curățare exfoliant și ulei de masaj bifazic.

Apa micelară și uleiul de corp au un sistem de aplicare prin pulverizare care mie îmi place foarte mult.

  Gelul facial Herbagen conține exfoliator celulozic și tensioactiv ce antrenează celulele moarte, impuritățile, urmele de grăsime, face spumă cu ajutorul căreia impuritățile sunt aliminate.

Uleiul de masaj bifazic este preferatul meu datorită sistemului de pulverizare, fiindu-mi foarte ușor să îl aplic imediat după duș. Nu am eu parte prea des de masaj, dar măcar acest ulei mă ajută să imi hidratez și să îmi emulsionez foarte ușor pielea, chiar și în locuri în care nu prea stau eu să mă dau creme sau alte produse. E mai simplu să pulverizez, masez ușor și gata.

Conține ulei de sâmburi de struguri, aloe vera și vitamina E, toate ingrediiente ideale atât pentru piele cât și pentru păr, acest produs putând fi aplicat cu încredere și pe vârfurile despicate sau uscate.

Apa micelară bifazică Herbagen este pentru toate tipurile de ten,conține colagen marin, ulei vegetal de măsline, macadamia și cocos.

Curăță perfect fața, conturul ochilor și buzele, elimină machiajul și impuritățile, catifelează și hidratează.

 

 

Iată așadar trei produse pentru îngrijire pe care vi le recomand și de care sper să vă bucurați și  voi.

Produsele au prețuri absolut decente, gelul facial costa 11 lei, apa micelara 15 lei iar uleiul de masaj 25 de lei. Iată deci un motiv în plus să intrați pe site-ul Herbagen și să le comandați sau, dacă le întâlniți în magazine, să nu le ocoliți și să le puneți în coșul de cumpărături.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: