Galati Beauty Swap #3 – relaxare, frumusete, informatie

Iată că ceea ce la început a fost doar dorința de a ne cunoaște și a socializa între noi, bloggerițele din Braila și Galați, s-a transformat într-o întâlnire organizată cu dăruire și profesionalism de către Ioana Butterfly. Ba chiar a dat dependență în rândul nostru, al participantelor.

Dependență de a ne întâlni, de a râde, de a ne poza, de a evada de acasă, de a primi informații interesante, de a vedea ce mai e nou pe piață în materie de frumusețe și produse de frumusețe, de a ne îmbrăca frumos și a ne admira reciproc ținutele. Mă rog, chestii de fete, drăgăleșeni specifice nouă ca să zic așa.

55 Pub Galati

Această ediție s-a desfășurat într-un cadru cu totul inedit, cu atmosferă de jazz și vremuri de altă dată.

Drept urmare m-am conformat atmosferei sugerate de către Ioana și mi-am compus o ținută pe măsură: rochie alb-neggru din mătase. perle, bucle, ruj roșu aprins. Nu am mereu ocazia să mă îmbrac astfel așa că am profitat din plin. Mai ales că ni se anunțase și o ședință foto.

Localul 55 Pub a fost o surpriza plăcută. Situat în orașul Galați incinta te poartă în alte vremuri cu o atmosferă vintage, cu picturi uriașe pe pereți, cu saxofoane și tobe, cu scaune originale. Oriunde îmi intorceam privirea mai descopeream un detaliu interesant. Inclusiv baia este deosebită cu detalii ce te fac să poposești mai mult pe acolo în fața oglinzii. Este și o scenă pe care ne-am desfășurat în cadrul ședinței foto.

Eu m-am răcorit cu o limonadă și m-am delectaat cu un burger delicios (aveam nevoie de multă energie să fac față unei zile toride și pline).

Regivero – produse de îngrijirea părului

La această ediție vedeta a fost părul. Drept urmare invitatul principat a fost reprezentatul firmei Regivero, o marcă nouă pe piața de produse pentru îngrijirea părului. Produsele sunt obținute în urma unor intense cercetări de laborator, sunt rezultatull unei munci de echipă a unor specialiști în domeniu. Sunt produse testate clinic, cu avize și certificate ce conferă încredere și credibilitate. Abia aștept să le testez si sa va vorbesc despre efectele acestora.

Domnul Maran Samuel ne-a cucerit cu vocea sa caldă și omenească, deloc agresivă, deloc setată spre a ne convinge că produsele Regivero sunt cele mai bune sau extraordinare sau unice. Ne-a sugerat să le încercăm, să le folosim și abia apoi să voorbim despre ele. Ne-a oferit și chiar ne-a sfătuit să îl contactăm pentru orice consultanță personalizată, ceea ce e un mare plus în acest domeniu și eu un nou trend în materie de produse de îngrijire și frumusețe.

Pentru că vorbim de trenduri, domnul Iuliuan Pasare ne-a povestit despre cele mai noi inovatii in domeniul frumuseții. Cine este domnul Iulian Pasare? Este inginer chimist cu o experineță de peste 15 ani în activitate, cu o experiență profesională în țară dar și în străinătate.

Mie personal mi-a plăcut extrem de mult interacțiunea cu dumnealui. A fost o discuție deschisă în mare parte, pe baza informațiilor furnizate. Am discutat împreună, bloggerițe și specialist, o mulțime de ”mituri urbane” privind produsele aflate pe piață, privind informațiile care circulă pe internet și pe care mulți dintre noi le luăm de bune, fără ca acestea să aibă însă și o bază științifică. Din păcate creierul uman este setat să ”înghită” mult mai ușor informațiile care seamănă panică decât cele care să dea încredere în ceva.

Am aflat despre noile tendințe în fabricarea produselor cosmetice având la bază studii privind genetica și structura celulară a organismului uman.

 • am aflat despre epigenetică…
 • căderea părului: aport suplimentar de vitamina B
 • mătreața este o drojdie și poate fi combătută cu șampoane ce conțin antifungice. Pielea se obișnuiește cu șamponul obișnuit și acesta trebuie schimbat
 • folosirea unui sampon pentru păr gras determină pielea să secrete și mai mult sebuum. cu cat te speli mai des pe cap cu atat forțezi pielea să fabrice si mai mult sebuum si astfel efectul de păr gras nu dispare ci dimpotrivă. solutia e tocmai să rărești spălările pe cap.
 • uleiurile esențiale (asa zis naturale si atat de căutate în ultima vreme) pot fi chiar periculoase aplicate pe piele avand un puternic potential alergen
 • produsele de laborator sunt testate si obținute în condiții optime, având în spate studii clinice (testare pe subiecți umani în număr reprezentativ sub atenta observare de către medici de specialitate)
 • produsele hand-made nu beneficiază de aceste conditii
 • cismotec 2018 – conectare cu tehnologia, cosmetice personalizate
 • transpiratia excesiva ( ca tot este sezonul cald) poate fi combătută cu săruri mai degrabă decât cu produse cosmetice blocante ale glandelor sudoripare.

Mie mi-a atras atenția termenul de epigenetică așa că am reținut definiția acesteia:

Epigenetica – ştiinţa care ne dezvăluie secretele vieţii, ascunse în ADN

Conform wikipedia Epigenetica este ramura geneticii care studiază variația trăsăturilor fenotipice care sunt cauzate de aspecte ale mediului înconjurător, acestea schimbând comportarea genelor și afectând modul în care celulele le decodifică.

Mi se pare foarte interesant si cu siguranta pe viitor vom mai auzi despre această știință.

Noul trend in materie de produse cosmetice este acela de a crea produse personalizate, in urma unor discutii si analize directe cu fiecare persoana in cauza. Suntem diferiti si avem caracteristici si preferinte diferite asa ca industria cosmetica se aliniaza si ea acestui trend.

Ședința foto susținută de către Geo Popa (fotograf) a fost un prilej pentru mine de a mă juca, a mă distra, a interpreta diverse roluri în funcție de produsele primite. Mi-a plăcut mult ce a ieșit.

De acum trecem la treabă pentru că toate produsele primite vor fi testate și vom povesti despre ele sau le vom darui prietenilor si cititorilor  poate sub forma unor concursuri. Asa că stați pe aproape și urmăriți postările blogului.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

2 thoughts on “Galati Beauty Swap #3 – relaxare, frumusete, informatie

 • August 10, 2018 at 7:51 pm
  Permalink

  Foarte fain articolul tau. Mi-a făcut plăcere să te cunosc (sper că nu te superi pentru “tutuiala”). Am fost plăcut surprinsă să vad și forografiile cu mine. Pupici și ne revedem la următoarea întâlnire. :-*

  Reply
  • August 11, 2018 at 3:25 pm
   Permalink

   vai de mine, far eu sunt tot tanara si frumoasa ca si voi :). sper ca nu va intimidez cu figura mea mai matura. sigur ne revedem.

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: