Biofin – frumusete si sanatate din natura

Îmi plac produsele cosmetice și de îngrijire ambalate în tot felul de cutii și cutiuțe dichisite și luxoase dar, la fel de mult, îmi plac și produsele de serie mică, ambalate cu atenție și grijă la detalii în tot felul de recipiente cât mai simple.
Produsele Biofin mi-au inspirat încredere imediat ce le-am văzut și asta pentru că nu promiteau cine știe ce minuni ci doar simplitate și naturalețe.
Am primit trei produse Biofin la intâlnirea GBS3 si cu această ocazie am aflat că sunt produse cosmetice naturale, realizate manual, în loturi mici, mereu proaspete.
Sloganul lor este: frumusețe și sănătate din natură!
Să vedem cum se realizează acest lucru!

Sare de baie Biofin

După o zi obositoare (cine nu are astfel de zile?) tot ce îți dorești este să te întinzi în cada cu apă, să închizi ochii și să te relaxezi. Dar cum ar fi să adaugi în apă și câteva uleiuri esențiale cu efect relaxant? Sau să ai parte si de regenerarea pielii, de tonifiere, de exfoliere? Eee, parcă ai fi la un spa, nu-i așa? Spa la tine acasă.

Uleiurile esențiale adăugate în sara de baie, precis sare roz de Himalaya si sare albă fac din momentul de relaxare un adevărat ritual de răsfăț. Merită să încercați.

 

 

 

Crema contur pentru ochi Biofin

Ca orice cremă contur pentru ochi și aceasta promite hidratarea, reducerea ridurilor și atenuarea cearcănelor.

Eu cred că important la folosirea cremelor contur pentru ochi este și masajul pe care îl facem acelei zone atunci când aplicăm crema, masaj pe care altfel nu l-am fi făcut. Dacă mai adăugăm și ceva substanțe hrănitoare atunci efectul chiar există.

Ceea ce mi-a atras mie atenția însă la această cremă este un ingredient despre care nu știam că exist: uleiul de orez. Nu mi-ar fi trecut prin cap că din orez se poate extrage ulei. Iată însă că în India se întâmplă acest lucru și acest ulei se pare că este mai sănătos chiar decât cel de măsline, este folosit atât în alimentație cât și în cosmetică:

  • proprietăți puternic antioxidante,
  • are o concentrație mare de vitamine și nutrienți
  • ajută la cresterea imunității
  • luptă contra îmbătrânirii

Nu e așa că sună promițător? Parcă altfel privesc micuța cutiuță de cremă știind toate astea.

Are o consistență densă, se întinde și se absoarbe bine în piele fără să lase pielea grasă, nu are parfum.

Balsam de buze Biofin

Mai ales în sezonul rece balsamul de buze este de nelipsit din geantă. Atât soțul cât și copilul îmi cer mereu balsam de buze, așa că e bine să am cât mai multe. Acest balsam este pe bază de unt de cacao, ulei de cocos, acid hialuronic si alantoina, ingrediente numai bune pentru a obtine  efectul dorit de hidratare si protejare.

Cum vi se par aceste produse? Ce v-ați dori să încercați?

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: