Toamna se numără bloggerii la Webstock

Activitatea de blogger se desfășoară în principal online. De fapt, în primul rând se desfășoară în fața calculatorului. Ești doar tu cu tine, cu ecranul și tastatura și de acolo se nasc idei, proiecte, planuri mărețe, cărți sau călătorii, fiecare cu interesele lui și cu abilitățile lui.

Pentru că bloggerii și blogurile sunt de multe feluri, dezbat tot felul de probleme, de idei, promovează tot ce e pe lumea asta inventat sau pe cale să se inventeze.

Sunt unii bloggeri care nu simt nevoia să iasă din spatele tastaturii și care se simt foarte bine așa, ei cu ei.

Eu nu sunt și nu am fost unul dintre aceia. Mie imi place să aparțin unei comunități care gândește și acționează ca mine, unei comunitați de la care să învâț și căreia să îi ofer și eu la rândul meu ceea ce am acumulat.

Sunt tot felul de întâlniri între bloggeri, la nivel local, pe nișe de interese, pe sponsori sau agenții.

Dar cineva s-a gândit că din când în când e bine să adune toți bloggerii din țară la un loc pentru socializare, pentru învățare, pentru o gală, pentru o cafea, pentru diverse alte chestii specifice unor oameni care gândesc și acționează în direcții asemănătoare și vorbesc o limbă comună.

Mai exact agenția de evenimente Evensys s-a gândit la asta și iată că de 10 ani o face tot mai bine.

In 2008, 300 de bloggeri si oameni din online isi dedicau o zi din viata lor conferintei care urma sa devina cel mai mare eveniment de social media din Romania. In octombrie 2008, se nastea Webstock.

Nu mi-am propus în alți ani să ajung iar în cel în care mi-am propus nu s-a putut. Anul trecut aveam copilul de un an și un pic și am urmărit conferințele online, am simțiti de parcă aș fi fost acolo și tare mi-a plăcut.

Iată însă că anul ăsta mi-am trecut în agendă să bifez cât mai multe evenimente offline și acesta este unul dintre ele. Se anunță o ediție specială având în vedere că e vorba de ediția de 10 ani.

Așa că, dragi cititori ai blogului și dragi bloggeri citittori ai blogului, stați pe aproape că voi veni cu informații atât aici cât și pe alte canale media chiar de la fața locului. Vă spun de pe acum că nu vă veți plictisi de câte veți afla.

Webstock 2018 – ediție aniversară – m-a onorat cu statutul de blogger acreditat și sper că voi face față cu brio acestei situații.

Acestea fiind zise, pe 5 octombrie ne auzim si ne vedem cu transmisii live si impresii de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: