Un deceniu de Super Blog. Hop și eu!

Anul ăsta se pare că e cu aniversări rotunde. 10 ani de căsătorie. 10 ani de Webstock. 10 ani de Super Blog.

Toate importante și toate de marcat într-un fel sau altul.

Petrecerea propusă pentru aniversarea celor 10 ani de căsătorie nu ne-a ieșit din motive de viață agitată cu copii si toate cele.

Petrecerea de Webstock și blogăreală sper să o bifez.

Dar clar și clar și clar nu vreau să ratez petrecerea de Super Blog.

super blog

Da, știu până la petrecere trebuie să ne pregătim. Iar noi, bloggerii, întâi trebuie să muncim ca să avem parte de o petrecere, că nu prea te invită nimeni așa, fără muncă. Abia după ce ne tragem sufletul, aflăm notele și evaluăm moralul putem să ne pregătim ținuta pentru gală.

Dar până acolo e drum lung presărat cu:

 • Talent și implicare
 • Nervi de oțel
 • Adrenalina
 • Concurența și fair-play
 • Socializare
 • Recunoaștere
 • Distracție
 • Recompense

Ziceți și voi dacă e puțin lucru. Credeți că e pentru oricine? În principiu da. Orice blogger, aflat chiar și la început de drum, se poate înhăma la muncă. Cel mai bine e să o facă fără așteptări, să lase orgoliile închise într-o cutie, autoevaluarea să o pună și pe ea bine și să pornească pe un drum plin de necunoscute.

Bine, avem și câteva cunoscute, cum sunt organizatorii, Albert și Claudia, precum și sponsorii. Anul ăsta s-au reunit și mai vechi și mai noi. De unii mă leagă amintiri în premii, de alții mă leagă amintiri în articole care mi-au plăcut și pe care le-am scris cu drag, pe cei noi sunt curioasă să îi descopăr.

Iată lista sponsorilor: AIA ProiectAnswear.ro, Christian TourCertificat-rapid.roColop, Domaz, eHalate, Exact Travel Club, Exclusiv OEM, Expressoft Technology, Extreme TravelHurom RomaniaInterComFilmRoyal Boutique Hotel, Sano Romania, Școala de BaniVacanțe Speciale, Vindem-Ieftin.ro.

A, sper că v-ați prins că pledoaria mea este o invitație să participați dar și anunțul prin care declar că și eu voi participa.

Cum se va putea, cum îmi va fi inspirația, cum mă vor ține nervii, vreau să ajung la finalul competiției. Doar v-am zis că se lasă cu petrecere.

Dacă nu v-ați hotărât să știți că mai e timp să vă înscrieți. Eu am făcut-o acum niște ani la îndemnul unei prietene din online, draga Sorana Bordaș.  Nu regret nici o clipă că am ascultat-o. A fost numai de bine tot ce a urmat de atunci. S-a lăsat cu prieteni, cu premii, cu amintiri de neuitat. Cred că v-am convins.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

One thought on “Un deceniu de Super Blog. Hop și eu!

 • September 30, 2018 at 6:20 pm
  Permalink

  Bine ai venit in SuperBlog – editia aniversara de 10 ani, Vavaly!
  Multumim pentru inscriere si iti amintim ca luni, 1 octombrie 2018, se lanseaza prima proba a competitiei. Daca vrei sa primesti probele direct in inbox, iti recomandam sa te abonezi la newsletterul nostru: https://blog.super-blog.eu/
  Te asteptam cu drag la linia de start.
  Inspiratie si succes din plin!

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: