Ondulatorul par conic Iron-X de la Visuel

Tare mult îmi place acest motto Visuel. E bine să avem obiceiuri frumoase iar pentru o femeie acela de a-și îngriji și aranja părul este unul dintre ele.

Eu nu știu fată să nu iubească buclele, în special cele care au un păr întins și drept ca foaia de hârtie.

Eu am un păr ondulat natural dar tot iubesc să îmi fac bucle, să mă joc cu el și să îi dau diverse forme noi. Când eram studentă obșnuiam să îl împletesc în multe codițe subțiri și efectul pe care îl obțineam când le desfăceam era de fiecare dată unul remarcat din plin de către colegii mei. La vârsta aceea era ceva ce mi se potrivea.

Acum, la +40 nu mai pot spune același lucru. Mult mai elegant este să am un păr aranjat, îngrijit, ondulat sau întins cu un aparat special decât doar spălat și uscat și lăsat să stea cum vrea el. Cu vârsta părul își pierde și el elasticitatea, strălucirea și forma  și de aceea trebuie să ne îngrijim de el cu atenție, mai ales când avem câte un eveniment deosebit.

Că tot a venit vorba de evenimente: am profitat de evenimentul GBS editia a treia si  am luat cu mine pentru a testa împreună cu colegele și pentru a face câteva poze concludente ondulatorul de par conic Iron – X primit cu ocazia celei de-a doua ediții a aceleaiași întâlniri.

Eu nu prea reușeam să îmi aranjez singură părul cu el și mereu mă frigeam. Dar acum am înțeles și de ce: pentru că nu luasem în calcul faptul că vârful nu se înfierbântă (varf rece) și că pot folosi acest lucru pentru a așeza capătul șuviței de păr. Abia după ce am vizionat filmulețele de prezentare m=am lămurit.

Avantajele acestui ondulator:

  • forma conica a cilindrului
  • invelișul ceramic protector ce asiura distributia uniforma a caldurii
  • reducerea deteriorarii firului de par
  • timpul scurt de incalzire
  • suportul pentru asezare

In privinta sigurantei in folosire cred ca tine foarte mult si de experienta, indemanare si mai ales lungimea firului de par. E mai usor de utilizat pe un par lung si necesita mai multa atentie pe un par mediu si mediu spre scurt.

Tot la puncte slabe ar fi si intrerupatorul case se inchide si deschide prea usor, astfel ca te poti trezi cu el inchis in timpul intrebuintarii. Cred ca ar trebui un buton mai greu de apasat sau cu sunet de tim clikc-clack.

Totuși aspectul buclelor este unul natural, elastic, lejer.

Am testat produsul și pe părul meu și pe părul blond al unei colege. Vă las să vedeți pozele și să vă edificați. Vă mulțumesc Andreea și Anamaria pentru ajutor!

Dacă sunteți în căutarea unui ondulator poate vă sunt de folos și informațiile despre Visuel conic Iron-X. Pretul este unul decent dar rezultatul e unul demn de un salon de frumusețe.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: