Primele cusaturi ale lui Dante

Tocmai cand imi faceam mustrari de constiinta ca am neglijat in ultima vreme lucrul manual alaturi de Dante, cand ma ingrijoram ca nici el numai are aplecare spre ceea ce ii placea odata, tot el a venit la mine cu o propunere ce mi a adus mare bucurie.

Pentru ca la gradinita a invatat despre meserii, i-a ramas in minte aceea de croitor si a dorit sa invete sa coasa. Am incercat sa mai coasem si in urma cu un an si mai bine, dar se pare ca atunci nu era pregatit. Acum, pentru ca a fost dorinta lui, nu am ezitat sa las totul deoparte si sa il invat.

Am luat o bucata de carton, am desenat un pantalonas si o rochita, am dat gauri cu o andrea, pentru a-i usura munca. Am cautat ac si ata si ne-am apucat de treaba. Trebuie sa recunosc ca nu prea m-a lasat si pe mine sa cos, cea mai mare parte a muncii a facut-o el. I-a placut atat de mult ca nici la joaca nu a mai vrut decat dupa ce a terminat totul.

Ce a iesit? Un frumos colaj cu hainute cusute pe care l-a dus mandru sa- l arate doamnei si copiilor la gradinita.

Puteti incerca si voi alaturi de micuti. E o activitate usoara si atractiva.

Fotografie-1559

Fotografie-1557

Fotografie-1561

Fotografie-1560

Fotografie-1566

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.