Pellamar – marcă românească de produse pentru îngrijire

Auzim adesea despre produse ce conțin ingrediente provenite din diferite regiuni ale globului dar uităm prea repede ce sursă de bogăție este chiar țara noastră.

De aceea mă bucur să vă vorbesc azi despre niște produse românești ce au la bază ani de studii și cercetări, sunt obținute din ingrediente oferite chiar de natura noastră, a României.

Este vorba despre produsele Pellamar. Cred că ați auzit cu toții de aceste produse, fiind prezente pe piață de 50 de ani deja.

Gama de produse Pellamar este variată, cuprinzând atât produse pentru îngrijirea tenului, îngrijirea părului, protecție solară, îngrijire orală, sau îngrijire corp.

Am primit spre testare o mască de față, un gel exfoliant pentru față și o pastă de dinți cu anason.

 

Masca de fata Pellamar

Printre efectele ei menționez: conferă aspect tânăr feței, dă fermitate și catifelare pielii.

Poate fi folosită ca și tratament intensiv pentru purificarea şi calmarea tenului,  este un produs recomandat pentru împrospătarea pielii, estomparea petelor pigmentare, refacerea ţesuturilor seboreice şi acneice. Masca hidratantă ajută la reglarea tonurilor neuniforme ale pielii şi pentru a reduce uşor aspectul de cicatrici vechi acneice şi decolorarea provocată de soare. Ingredientele naturale fac acestă mască delicată potrivită pentru toate tipurile de ten, nu doar pentru cele cu problemele menționate mai sus.

Capacitate flacon: 50 ml

 

Gelul exfoliant Pellamar

AJUTĂ PIELEA SĂ SE REGENEREZE PRIN ACTIVAREA ENZIMELOR DE SUPRAFAŢĂ

Gelul conţine o combinaţie de alfa şi beta hidroxiacizi cu acţiune cheratolitică (aceasta însemnând că acționează asupraunui ten cu probleme – astfel de produse unt indicate în afecţiunile în care stratul comos al epidermului produce un exces de keratină : veruci, psoriazis, unele forme de acnee etc.

Este recomandat pentru tratarea tenului acneic, tenului gras, în tratamente antiaging prin reducerea ridurilor fine, estomparea pigmentaţiei, îmbunătăţirea fermităţii şi elasticităţii pielii. Amestecul de alfa şi beta hidroxiacizi dizolvă pielea moartă, impurităţile, punctele negre şi stratul superficial al epidermei, stimulând regenerarea pielii.

COMPOZIŢIE:

  • acid glicolic 10%
  • acid salicilic 0,5%
  • pH 3,8

ACID GLICOLIC – printre cei mai apreciaţi agenţi activi antiîmbătrânire, penetrează pielea cu uşurinţă şi stimulează activitatea celulară;

ACID SALICILIC – cheratolitic eficient.

ATENŢIE! pH-ul acestor formulări este mic, dar la utilizare pot apărea iritaţii. Este recomandată testarea  gradului de sensibilitate pentru fiecare persoană.

*După aplicarea produselor cu AHA şi BHA, folosiţi crema de zi cu factor de protecţie solară.

Capacitate flacon: 15 ml

Nu contin parabeni, alcool, alergeni.

Cel mai cunoscut produs pentru mine este pasta de dinți Pellamar.

Am primit spre testare Pasta de dinti cu anason care nouă ne-a plăcut deși gustul ei nu este unul tocmai obișnuit, dar cert este un gust natural, acceptabil.

Această pastă de dinţi poate fi utilizată de persoanele ce urmează tratamente homeopate în care menta este contraindicată sau de persoanele alergice la mentă.

Printre efectele ei amintim:

  • Remineralizează dinţii
  • Previne leziunile smalţului
  • Acţiune bacteriostatică
  • Previne apariţia cariilor

Capacitate tubului este de 50 ml, nu conține fluor si costa in jur de 25 de lei.

Iată dar trei produse care sper să v-au stârnit interesul pentru această marcă și să intrați pe site-ul Pellamar pentru a găsi și alte produse care vi se potrivesc.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: