Masti de fata si crema pentru tatuaje de la Trendline Cosmetic

Be kind to you! Cuvintele astea îmi vin în minte de câte ori, seara, vreau să renunț la ritualul de îngrijire pentru noapte sau atunci când, având un pic de timp liber pentru mine, mă tentează să fac orice pentru casă și copii decât să mă răsfăț un pic și pe mine.

Trendline Cosmetic mi-a venit în ajutor să îmi respect acest angajament cu mine însămi prin produsele pe care ni le-a oferit cu ocazia GBS2.

Capsulele concentrate reparatoare pentru noapte Schaebens

Capsulele sunt moi, foarte mici dar în ele se găsesc concentrate uleiurile pe care le conțin. Aceste uleiuri au rolul de a înmuia pielea, de a unde pielea și de a intra în straturile acesteia pentru a o hrăni și catifela. Fiind concentrate cantitatea aceea mică conținută de capsule este de ajuns pentru a fi întinsă pe toată fața. Eu le-am folosit cu succes în fiecare seara înainte de culcare. Îmi place că au un parfum foarte suav, deloc puternic sau iritant. Mai ales pentru un produs folosit înainte de culcare nu îmi doresc de la el să miroasă puternic și să îmi dea apoi insomnii și dureri de cap. Cu alte cuvinte capsulele acestea merită să fie incluse sub deviza mea.

Se folosesc astfel: se scoate cu grijă fiecare capsulă din lăcașul ei, se rupe prin răsucire vârful, se stoarce bine și ultima picătură de produs și se aplică pe față.

Prețul de 20 de lei pentru cinci capsule este mai mult decât rezonabil. Mi se pare util să fie oferite în cantitate mică și la un preț accesibil pentru a putea fi testate întâi fără o investiție uriașă inițială.

Masca anti-puncte negre și masca de față

Fie că sunt pentru a curăța straturile profunde sau superficiale ale pielii, fie că sunt pentru curătarea punctelor negre sau a altor impurități, măștile de față sunt foarte iubite de către femei. Numai pentru faptul că nu prea poți face mare lucru decât să stai liniștită în timpul ăsta (nici să vorbești nu e prea indicat) și tot merită încercate.

Eu m-am răsfățat cu aceste măști. Cea anti puncte negre nu pot spune că a făcut minuni cu zonele de pe nas unde eu am cele mai multe astfel de puncte. Dar a curățat impuritățile, a lăsat pielea luminoasă și elastică. Eu am un ten normal și probabil de aceea nici nu am observat mari diferențe. Dar, conform etichetei, masca este mult mai eficientă pe un ten gras reducând excesul de sebuum.

Crema pentru tatuaje

Este un produs nou pe piață dar, având în vedere noul trend în care tot mai multă lume îndrăznește să se exprime prin această artă a tatuajului, cu atât mai necesar.

Din caracteristicile  produsului am reținut următoarele:

• fără PEGs, siliconi, parafine, coloranți

• calmează, regenerează și hidratează pielea

• cu un efect de intensificare a culorii

Pentru că eu nu am îndrăznit încă să fac acest pas și probabil nici nu îl voi face în viitorul apropiat, am oferit crema prietenei mele care are deja două tatuaje la activ și încă unul pe drum. Fead back ul ei este unul pozitiv, respectiv crema este hidratantă și catifelantă, nelipicioasă, utilizată cu succes chiar și după o repriză de soare intensiv.

Dar voi reveni cu noi impresii după tatuajul ce urmează și voi face un update. Datorită îngredintelor precum dexpanthenol și bisabolol produsul are un eect de calmare și regenerare, necesar în procesul de refacere a țesutului după tatuaj.

 

Noi produse din gama Trendline Cosmetic au intrat deja în posesia mea și urmează să fie testată și să vă povestesc despre ele.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: