Farfurii de unică folosință din carton și alte produse sustenabile disponibile la Snick Ambalaje

Industria HoReCa a fost grav afectată în timpul pandemiei de Covid 19. Interacțiunea a fost redusă pentru a nu favoriza răspândirea virusului, iar cei mai mulți proprietari au ales să treacă în regim delivery. Adică preparau mâncare în local, iar de livrare se ocupau firmele de curierat. Aceste companii care se ocupă cu transportul de mâncare/ alimente au crescut în acea perioadă și continuă să crească și acum.

Acum că totul a revenit la normal, restaurantele și pub-urile și-au reluat activitatea fizică, dar comandarea preparatelor este în continuare preferată de unii. Unii oameni comandă preparate la birou, acasă sau la petreceri pentru că le este mult ușor și au de unde alege mai multe sortimente de mâncare. Dacă ești proprietarul unei astfel de afaceri sau te ocupi cu aprovizionatul, te vei bucura să afli de produsele de la Snick Ambalaje.

Farfurii de unica folosinta din carton, tacâmuri, sacoșe personalizate, boluri și cutii pentru pizza sau tort, acestea sunt doar câteva dintre ambalajele pe care le găsești în stocul celor de la Snick Ambalaje.

De ce vei prefera ambalaje personalizate pentru afacerea ta

Deoarece prima impresie este cea care contează întotdeauna, poate vei dori să optezi pentru niște ambalaje care să conțină texte, logo-uri sau numele brandului scris cu un font jucăuș. Vei opta pentru o promovare directă prin prisma ambalajelor. Acest lucru este benefic pentru cei care vor să se diferențieze de ceilalți competitori. Fiind un domeniu cu multe opțiuni strategiile de promovare sunt diverse.

Plasticul este nociv pentru mediul înconjurător, iar variantele alternative sunt de ales pentru afacerile care doresc să nu mai folosească acest material. Ambalajele eco-friendly sunt disponibile în gama Snick la prețuri avantajoase de care cu siguranță vei profita.

Compartimentarea este un factor important pe care va trebuie să îl ai în vedere atunci când alegi ambalaje. Trebuie să ții cont că unele mâncăruri sunt predispuse amestecării și pot fi vărsate cu ușurință dacă nu sunt depozitate așa cum trebuie. Totodată și temperatura lor contează atunci când preparatele ajung la client. Mâncărurile reci nu sunt de preferat și nu vor lăsa o impresie prea bună.

Comandă sacoșa cu mostre gratuită și testează în prealabil

Intra pe site-ul Snick-Ambalaje.com și comandă sacoșa cu ambalaje gratuită. Poți alege niște ambalaje pe care le poți testa în prealabil. Așa vei ști cu exactitate ce se pliază pe nevoile afacerii tale. Vei avea parte și de un discount generos dacă vei alege o cantitate mai mare de produse.

Chiar dacă sunt ambalaje de unică folosință, acestea nu fac rabat de calitate în niciun fel. Sunt la fel de rezistente ca cele din plastic, doar că pot fi aruncate în locurile special amenajate. Este de preferat să optezi pentru ambalaje din materiale compostabile deoarece nu vei risca aplicarea unor sancțiuni. Plasticul nu este recomandat în compoziția ambalajelor, iar cei care îl folosesc în continuare sunt predispuși unor amenzi usturătoare.

Alege Snick Ambalaje și oferă afacerii tale șansa de a crește și de a avea parte de recunoașterea de care are nevoie.

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: