Spalatoria de haine – un serviciu necesar

Cu ceva ani în urma, atunci când sotul nu îmi era înca sot iar masinile de spalat erau destul de rar întâlnite în casele oamenilor, spalarea hainelor presupunea o zi pe saptamâna dedicata special acestei operatiuni. Îmi amintesc cum stateam noi, umar lânga umar, deasupra cazii din baie, încercând sa facem în asa fel încât camasile cele albe ale sotului si tricourile la fel de albe, sa nu capete o aproape inevitabila nuanta de gri. Uneori ne iesea, alteori însa era un dezastru.

Când vedeam ca nu o mai scoatem la capat sau ca efortul nostru devenea cam costisitor din cauza numarului prea mare de metri cubi de apa folositi, ne hotaram sa punem tot calabalâcul într-un sac si o porneam catre o spalatorie din oras. Asa ne-am dat noi seama ca, uneori, e mult ai ieftin sa apelezi la servicii de specialitate decât sa pierzi si timp si bani pentru niste rezultate departe de cele dorite.

Nu pot spune ca atunci, cu ani în urma, lucrurile erau la cele mai înalte standarde, ca substantele folosite pentru spalare sau curatare respectau anumite norme europene sau de alt fel. Probabil ca în mare parte da. Era însa un aspect care nu ne preocupa foarte tare pe vremea aceea.

Astazi însa oamenii sunt cu mult mai atenti la serviciile pe care le primesc, la firmele la care apeleaza pentru aceste servicii. De aceea, când am aflat de spalatoria ecologica din Bucuresti Express Cleaning, am realizat cât de mult au avansat lucrurile în ultimii ani si cât de mult s-au perfectionat serviciile si în acest domeniu de activitate.

spalatoriehaine

Pentru ca, pâna la urma, oamenii sunt din ce în ce mai ocupati în zilele noastre si ar fi o utopie sa mai credem ca sta cineva sa mai spele covoarele din casa cu furtunul, în curtea bunicilor sau în fata blocului. Si nici nu vad de ce ar mai face asta atâta vreme cât pot apela la serviciul de curatare covoare/carpete/mochete se ridica la cele mai înalte standarde, prelungind viata acestora, pastrând calitatea si culoarea, curâtându-le în profunzime, astfel încât proprietarii sa se bucure de un mediu placut si primitor acasa sau la birou. Oricât de ocupati ar fi, preluarea obiectelor direct de acasa si înapoierea în cel mai scurt timp reprezinta o facilitate ce nu trebuie neglijata.

carpet 156x126

O alta facilitate oferita de spalatoria Express Cleaning o reprezinta diversele tipuri de abonamente, astfel încât doritorii sa poata beneficia de serviciile dorite lunar, în functie de necesitati, sa beneficieze de discounturi substantiale iar serviciul de curatatorie sa reprezinte un punct constant pe agenda acestora. Abonamentele pentru spalatorie, wet cleaning sau calcatorie ofera o gama larga de servicii din care clientii pot alege exact ceea ce li se potriveste.

abonamente spalatorieSpalatoria ecologica Express Cleaning, cu toate facilitatile si serviciile de înalta calitate oferite, reprezinta un simbol al unui standard de viata modern, un simbol al unei societati ce se afla cu adevarat în secolul 21. Eleganta începe de la haine extrem de curate iar asta se obtine apelând la servicii de înalta clasa.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: