Pregatita de intrecere

Zilele toamnei vin grabite peste noi. Spunem adio verii, ne uitam cu regret la stralucirea soarelui dorind sa pastram caldura si lumina lui in inimile noastre.

A fost o vara plina pentru noi, cu schimbari multe si importante, cu cautari de drum, cu sperante faurite. In prag de toamna ne pregatim sa ne mutam in casa noua, sa  ne adaptam la un spatiu nou. Dante e nerabdator sa isi ia in primire propria camera. Eu lucrez la amenajarea propriului meu coltisor de inspiratie si creatie. Sper ca si inspiratia sa nu se sfiasca sa-mi treaca pragul. Eu o astept cu un ceai cald, cu arome de scortisoara si lamaie. Voi avea pregatite in fiecare zi pentru oaspetele meu cate in fursec sau biscuite de casa. De ce atata atentie pentru Doamna Inspiratie? Pai cum de ce? Voi nu ati aflat? Incepe o noua editie SuperBlog.

Pentru ca editia de primavara mi-a placut si mi-a adus multe satisfactii, pe langa multi oameni minunati ce i-am cunoscut, ma grabesc sa ma inscriu si in editia de toamna a competitiei. Asa ca profit de ragazul pana la 1octombrie, cand se da startul , sa asez frumos camara pentru iarna, sa amenajez noua locuinta, sa mi aduc agenda de lucru la zi. Asta pentru ca in urmatoarele doua luni voi fi pe baricadele scrisului.

Astept cu interes sa vad la ce probe ne vor incita sponsorii si organizatorii editiei SuperBlog 2013. Fie ca cel mai bun sa castige si ca toti participantii sa se simta castigatori. Eu sigur ma voi simti.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: