Flormar – o doză de soare tropical

În ultima vreme am devenit tot mai atentă la felul în care mă machiez și îmi conturez fața, la aspectul tenului meu care nu mai este totuși ca le 20 de ani oricât de căprioară m-aș crede eu. După ce m-am mai documentat și pe la fetele care se ocupă mai în detaliu cu frumusețea, am înțeles că fiecare produs de beauty are rolul lui și aduce un plus de strălucire feței dacă este folosit cum trebuie. Desigur, dacă este folosit și nu ținut în dulap cum făceam eu până nu demult cu produsele pe care le cumpăram (adică dădeam și bani pe ele și le lăsam să expire).

De când am primit însă o mulțime de produse faine la întâlnirea #galatibeautyswap le-am luat la studiat, încercat și apoi folosit cu regularitate.

Am primit o gamă de produse Flormarcosmetics de care m-am îndrăgostit.

Să o iau pe rând:

Pudra Tropical Sun Bronzing nu e doar pentru atunci când sunt bronzată pentru că mi se potrivește perfect și ca pudră de conturare a feței, având un ten mai închis. După ce aplic o cremă ușoară de zi și un fond de ten pudra asta se așează perfect pentru a da acea textură fină a tenului și pentru a ascunde eventualele imperfecțiuni ale pielii. Îmi place pentru că este foarte fină și rămâne acolo unde o așez. Cum viața mea de mamă este un talmeș balmeș, nu pot vvorbi de o rutină zilnică oricât mă străduiesc. Așa că am fost și in situația de a fi prea obosită sau a uita pur și simplu să mă demachiez. Ei bine, a doua zi nu aveam fața varză sau urme de pudră făcute grămadă. Era cuminte la locul ei.  Mă declar cucerită și de cutia elegantă, cu oglindă, pe care o poți lua cu tine în geantă (doar așa să am și eu o oglindă mică în geantă).

Tropical Plumping Lip Gloss este un gloss pe care eu il folosesc și pe post de ruj pentru că îmi place tare mult culoarea. În ultimele luni am fost mult setată pe nuanțe de mov și roz, am primit de la soțul meu cercei cu pietre centrale mov, am un fes mov, eșarfa are nuanțe de mov. așa că gloss ul asta vine la fix. De câte ori mă dau cu el și mă privesc în oglinda de la lift îmi dă o stare de bine și mă face să zâmbesc. Unde mai pui că are și efect de mărire a buzelor, are un iz răcoritor și plăcut, așa că mă simt ca o divă.

Summer Metallics Eye Shadow este perfect pentru un machiaj lejer, de conturare a ochilor. Am descoperit că îmi place chiar mai mult decât dermatograful (pe care mi l-a stricat de altfel copilul). Are o textură fină și nu se împrăștie peste tot.

Oja full color Enemel  am folosit-o deja de câteva ori și îmi place că are acea culoare neutră (nud) de zi cu zi, care face mâinile elegante chiar și pentru cineva care nu iese prea des din casă dar vrea totuși să arate bine.  Este destul de rezistentă (chiar și pentru mine, care spăl vase de câteva ori pe zi).

Produsele Flormar sunt profesionale, de foarte bună calitate și se găsesc atât online cât și în reprezentanțele din diferitele locații din țară (inclusiv în Galați la mall).

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: