Pe locuri, fiți gata, start la SuperBlog!

De câțiva ani încoace ( mai precis cinci ani) primăvara și toamna îmi pun aceeași întrebare: să mă alinez la start sau să nu mă aliniez?

Acum cinci ani nu am stat pe gânduri imediat ce am aflat de competiție. M-am aruncat cu capul înainte și m-am așternut pe scris. Bine, rău, cu răbdare sau fără, cu dorința de a câștiga sau doar de dragul subiectului m-am ambiționat să particip la toate probele, să respect termenele limită și să termin concursul integralistă. Doi ani la rând am reușit și nu mi-a părut rău pentru nici un concurs la care am participat. Ba dimpotriva. Datorită SuperBlog am adunat și câteva scrieri de care îmi amintesc cu drag și simt că am dat ce e mai bun din mine scriindu-le.

Am avut parte de provocări creative, am avut parte de nopți nedormite petrecute alături de colegi (nu concurenți) pe grupul SuperBlog, am avut parte de discuții incitante dar mai ales amuzante. Aveam de acum glumele noastre, codurile noastre, felul nostru de a comunica. Concursul mi-a adus nenumărate satisfacții în puncte și premii. Fiecare punct și fiecare premiu însemna până la urmă că fac bine ceea ce fac. Participarea la Galele de final mi-a adus în cale oameni faini, mi-a prilejuit aventura și am adunat amintiri frumoase astfel. Mă bucur să fiu un blogger care iese din spatele tastaturii și a monitorului și pleacă să își cunoască colegii.

Dar cum viața merge înainte și am devenit mamă pentru a doua oară am pus o vreme condeiul deoparte și mi-am văzut de mămiceală. Energia și timpul mi-au fost necesare la alte chestiuni urgente.

Mă bucur însă că iată, SuperBlog merge mai departe și, așa cum mi-a promis Claudia Pătrașcu, ei sunt tot aici.

Bebe al meu a crescut, e de acum un voinicel în toată regula așa că mă încumet să mă aliniez și eu la start anul ăsta. Nu am eu timp de socializate, de analizat articole câștigătoare și cred că și notele le voi afla cu întârziere. Dar îmi propun ca în fiecare an să duc competiția până la capăt, să nu am întârzieri și penalizări și să mă depășesc pe mine însămi în primul rând. Pentru că despre asta este SuperBlog: despre lupta cu tine, despre dorința de a fi cea mai bună variantă a ta. Bine, e și despre note și premii dar depinde de fiecare în parte ce pune pe primul loc.

Așadar, să înceapă aventura!

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

8 thoughts on “Pe locuri, fiți gata, start la SuperBlog!

 • February 27, 2018 at 5:12 pm
  Permalink

  Multă baftă şi inspiraţie, draga mea! Să-ţi priască din plin revenirea la start!

  Reply
  • February 28, 2018 at 6:46 am
   Permalink

   multumesc! un pic de adrenalina in plus nu strica :)))

   Reply
 • February 27, 2018 at 6:44 pm
  Permalink

  Succes, draga mea! Sa rezisti pana la capăt si sa iei si premii, ca sunt bune la casa omului si la sufletul bloggerului😊 Imbratisari!

  Reply
  • February 28, 2018 at 6:47 am
   Permalink

   Multumesc! Sa fie si timp si energie si premii! Cu atatia sustinatori trebuie sa reusesc 🙂

   Reply
  • February 28, 2018 at 6:48 am
   Permalink

   Cu siguranta da 🙂

   Reply
 • February 28, 2018 at 8:54 pm
  Permalink

  Bafta, dar sa imi lasi si mie nsite bani, vreau sa ajung in Grecia 😛

  Reply
  • March 1, 2018 at 9:23 am
   Permalink

   ok. promit sa nu ii iau pe toti :))

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: