De șase ani cu SuperBlog

Iată că e din nou primăvară și, de niște ani încoace, primăvara vine cu o nouă provocare Super Blog.

Nici nu știu când au trecut cei 6 ani dar da, sunt în al șaselea an al acestei competiții și pot spune că mă bucur că e așa.

Deși în ultima vreme scrisul trece printr-o perioadă de umbră, deși  unele voci spun că oamenii nu mai au răbdare să citească, că toată lumea e pe viteză și vrea să afle informații  fără să depună vreun efort (eu mă gândesc că de fapt vor să le fie băgate cu pâlnia în cap direct) eu încă mai cred în puterea cuvântului scris, în frumusețea metaforei, în eleganța adjectivelor.

Din fericire nu sunt singura care are această credință. De aceea probabil an de an se alătură noi și noi concurenți în această competiție. De aceea an de an vin oameni cu suflu proaspăt, cu energie nouă, cu dorința de a aduce ceva nou, de a se afirma și de a câștiga.

Dacă ești blogger și parcă nu prea mai știi ce să așterni pe foaia virtuală, dacă vrei să te faci cunoscut, dacă vrei să îți faci noi prieteni, dacă speri la noi colaborări și descoperiri, atunci Super Blog este și pentru tine.

Ba chiar te sfătuiesc să începi acest concurs cu ediția de primăvară fiind o ediție mai scurtă, cu mai puține probe, mai ușor de parcurs pentru cineva aflat pentru prima dată în această provocare.

Deși în toamnă nu eram decisă dacă voi mai participa sau nu, iată-mă din nou în fața foii virtuale anuțând o nouă ediție.

De ce? Pentru că am decis să particip la probele care mă vor atrage, care mă vor tenta prin premii sau prin informațiile pe care le voi putea transmite cititorilor mei. Nu mai am ambiții de finalist, de podium sau note. E doar o participare de drag, de plăcere, de bucuria comunității care este Super Blog.

Unul din oamenii care stau în spatele acestei competiții este Claudia Pătrașcu și puteți citi mai multe despre ea într-un interviu foarte cuprinzător.

Dar am uitat să vă spun despre ce este de fapt SuperBlog. Este un concurs de scriere creativă. Tot nu v-am lămurit? Bine, vă explic mai clar. Mai exact primiți niște cuvinte cheie, o tematică propusă de către sponsori și, timp de o săptămână vă stoarceți mintea să dați ce e mai bun din voi pentru a scoate la lumină cea mai tare idee despre subiectul primit. Adrenalina crește cu fiecare zi care trece iar când ești deja în ultima zi fiecare oră care trece și te îndreaptă spre fatidica oră 24 este o adevărată piatră de încercare.  După ce ai șlefuit și bibilit bine de tot articolul te poți încumeta să îl înscrii pe platformă în timp ce faci rugăciuni, temenele, incantații și alte chestii care crezi tu că te ajută să iei cea mai mare notă. De ce notă? Pentru a câștiga și un premiu, desigur, că doar nu muncim numai pentru faimă și apreciere.

Credeți că e greu? Aș, vă spun eu, nu e greu deloc. Ba mai mult, odată simțite aceste sentimente nu veți mai putea trăi fără ele în lumea blogingului.

Dar cel mai bine e să intrați pe superblog.eu și să vedeți cu ochii voștri ce se întâmplă pe acolo.

A, și neapărat să vă înscrieți în grup. De fapt acolo e toată distracția, dar ăsta rămâne secretul superbloggerilor.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: