Gama Pure stem de la Green Lab – cosmetice din natură

Green Lab  Cosmetics este o firmă de produse cosmetice fabricate în România. Produsele sunt de înaltă calitate și, pe mine una m-au convins. O să vă povestesc în continuare ce am folosit și de ce m-au convins.

În primul rând pentru faptul că este vorba de produse românești dar cu o prezentare modernă, stilată, pe cât de simplă pe atît de frumoasă.

Faptul că sunt produse testate clinic, obținute în laborator și combinate prin procesul de cercetare și folosind tehnologii actuale dau siguranța calității.

În urma întâlnirii GBS 2 am primit spre testare două produse, cele pe care le vedeți mai jos:

Pure Stem

 

Apa micelară Green Lab

Apa micelară Green Lab am testat-o atunci când am făcut o ședință de make up împreună cu prietenele mele. Curăță foarte ușor și bine, lasă pielea curată și moale, nu usucă și nu irită. Poate fi folosită în mod repetat pe toată fața, pe ochi și pe buze pentru a îndepărta urmele de machiaj sau pentru a curăța tenul după o zi petrecută afară în praf și noxe. Nu are miros, fiind un produs fără parfum, ceea ce îl face potrivit și persoanelor cu alergii la parfumuri și componentele acestora.

Eu am dăruit prietenei mele apa micelară și este foarte mulțumită de ea.

Crema de zi Green Lab

Am folosit în mod regulat crema asta și mie mi-a plăcut foarte mult.

Mi-a plăcut în primul rând sistemul de dozare despre care am aflat că se numește sistem AirLess ( sistem de consevare în vid) ceea ce ajută la păstrarea produsului în condiții optime.

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: