Nunta in Vama Veche

De-a lungul timpului blogul mi-a adus o mulțime de satisfacții. Am câștigat premii în bani sau obiecte, am avut colaborări plătite, am participat la evenimente și am ajuns în locuri în care nu m-aș fi gândit că voi ajunge.

Dar cel mai mare câștig pe care mi l-a adus blogul este acela că am cunoscut oameni. Am cunoscut mulți oameni de la care am avut de învățat, oameni care m-au ajutat în anumite situații, oameni care m-au îndrumat când am avut nevoie de un sfat.

Deși am mai auzit despre legături de familie stabilite datorită blogurilor, nu mă gândeam că voi fi chiar eu protagonista unei astfel de povești.

Pe Ioana am cunoscut-o la Galați, acolo unde chiar ea a fost organizatoarea evenimentelor Galati Beauty Swap.  Am perceput-o încă de la început ca pe un om sufletist, un bun organizator de evenimente, un om care știe să comunice și care aduce oamenii împreună.

Deși am ajuns fiecare în alt colț de lume, am ținut legătura, am vorbit de multe ori despre blogging sau alte lucruri specifice fetelor.

Venirea pandemiei m-a făcut să cred că evenimentele fericite din viața oamenilor vor fi suspendate o vreme. Dar tinerii continuă să trăiască așa cum au făcut-o mereu: se cunosc, se îndrăgostesc, să căsătoresc și așa mai departe.

M-am bucurat să aud că și prietena mea a găsit omul alături de care să își continue viața, cu care să împartă bucuriile și provocările.

Faptul că eu și soțul meu am devenit nașii lor de cununie a venit aproape firesc. Când am aflat că vor să facă cununia religioasă în Vama Veche, în cadru restrâns, m-am bucurat tare mult.

Deși nu suntem familiarizați cu Vama Veche, știu că e locul în care mulți tineri s-au cunoscut sau și-au unit destinele. Pentru că acolo s-au cunoscut și ei cu un an în urmă, și-au dorit să fie acela locul în care să aibă loc fericitul eveniment.

Pregătiri prea multe nu au fost necesare. Am pregătit bagaje, căutat cazare, plecat, cazat, îmbrăcat  și mers la biserică.

A fost cu bucurie, cu poze pe plajă, cu oameni care salutau cu entuziasm mireasa, cu mult soare și multe zâmbete.

 

 

 

A fost o nuntă care ne-a arătat că se poate și așa: cu simplitate, cu buget restrâns, cu smerenie la slujba religioasă, cu fericire sinceră pe chipul mirilor, cu relaxare din partea nașilor.

Lumânările au fost realizate de către lumanariaservus, lumânări scurte, împodobite cu spice de grâu și lavandă, făcute cu profesionalism și rezistente.

Rochia de mireasă cu aer retro a fost achiziționată online din magazinul Bonprix, cu buget accesibil oricui. Îmi amintesc că nici eu nu am dat o avere pe rochia mea de mireasă și totuși am fost foarte încântată de ea.

Iată că, și în plină pandemie, cu buget minim și cu minimul de participanți se poate face o nuntă de poveste. Adevărul e că nu mă gândeam eu vreodată că voi ajunge nașă în Vama Veche dar nici nu mă miră foarte tare că s-a întâmplat așa. Poate mulți dintre voi ați visat să faceți o nuntă atipică, poate chiar o nuntă la mare, sau ați gândit, copleșiți de pregătirile de nuntă, că mai bine vă luați unul pe altul și fugiți în lume, găsiți o biserică și gata. Dar nu mulți au dezinvoltura celor doi de a și face acest lucru. 

Ne bucurăm mult că am devenit nași de cununie pentru a doua oară și ne simțim mai bogați să îi avem în familia noastră pe Ioana și pe Răzvan.

Casă de piatră, dragilor!

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

3 thoughts on “Nunta in Vama Veche

 • September 17, 2020 at 8:24 am
  Permalink

  Trebuie să fi făcut ceva bun în viața aceasta ca Dumnezeu să fi rânduit ca voi să fiți nașii noștri! Vă mulțumim din suflet pentru că ați întregit evenimentul nostru și pentru că ați ales să ne fiți părinți spirituali!

  Reply
 • September 17, 2020 at 9:05 am
  Permalink

  Sărut-mâna nașa! Minunat articolul, scris cu o așa naturalețe, că mi s-a zburlit părul pe mâini, iar, deja renumita piele de găină și-a făcut mult așteptata apariție 😊. A fost într-adevăr un eveniment extrem de special în viața noastră care fără prezența și implicarea voastră, nu s-ar fi putut întâmpla la momentul dorit și ales de noi pentru a celebra 1 an de când ne-am îndrăgostit la prima vedere. Astfel, vă mulțumim din suflet pentru deschiderea avută de a ne accepta că fini într-un timp extrem de scurt (1 săptămână și câteva zile). De asemenea, aș vrea să vă mărturisesc faptul că nu mă așteptam să fiți exact nașii pe care mi-am dorit dintotdeauna (deși, ne-am cunoscut cu doar câteva zeci, cred că două zeci de minute înainte de eveniment): calmi, liniștiți, săritori, buni la suflet, deschiși la minte, cu scaun la cap, cu picioarele pe pământ, dar în același timp și cu capul in nori 🙃😉☺️… sper că știți că glumesc, nu? , într-un cuvânt (sau mai precis 3 cuvinte 😉) oameni de minune! Să ne trăiți nașilor, cu blog cu tot!😃🤗😘❤️

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: