Magazinul pentru copii, Smyk, acum si la Braila

Azi am fost invitata la deschiderea magazinului Smyk in incinta Braila Mall pe Str. Principală, Nr 4, Sat Vărsătura, comuna Chișcani.

Stiam că este un magazin care ofera sub același acoperiși produse pentru copii de la naștere până la vârsta de 14 ani, așa că mi-am luat și năzdrăvanii cu mine să le fac o bucurie.

Adevărul e că, de când cu pandemia asta, Horia, cel mic, nu a mai călcat prin magazine decât de cel mult 10 ori în 6 luni, iar in Mall-ul de la Brăila nu au fost deloc de când ne-am întors în țară. Se înțelege că entuziasmul lor a fost maxim când au văzut rafturile pline cu jucării, cu lego, cu jocuri sau figurine. Nici al meu nu a fost mai mic, avand în vedere că am puține prilejuri să mai ies și eu la cumpărături și mai ales să mă mai întâlnesc cu un alt blogger.

 

 

 

Ca orice mamă, mai întâi am poposit la raftul cu îmbrăcăminte.  Am văzut acolo produse superbe pentru fetițe, încălțăminte cu curcubeu, hăinuțe potrivite pentru școală sau joacă. Pentru băieții mei mi-au atras atenția pijamalele concepute ca un costum de Spiderman și le-am trecut pe lista de cumpărături de toamnă.

Deși am copii mari acum, niciodată nu mă satur să mă uit și la hăinuțele acelea minuscule pentru bebeluși sau pentru nou-născuți. Mi se par atât de frumoase, iar cele oferite de magazinul Smyk sunt de-a dreptul elegante.

La fel pățesc și cu jucăriile acelea pentru bebe, niciodată nu le ocolesc, parcă curioasă să văd ce s-a mai inventat. Și aici am găsit o ofertă generoasă de produse. Practic poți cumpăra dintr-un singur loc și trusou de hăinuțe, și jucării, și alte accesorii.

 

Dar prea mult timp de nostalgii bebelușești nu mi-au lăsat copiii care trăgeau de mine să văd minunății de lego, care de care mai atractive și mai ingenioase, sau jocuri numai bune de jucat în doi  ori în familie.

 

 

 

 

 

Partea practică din mine, cea care știe că o jucărie nu atrage copilul prea mult timp dacă nu îi oferă și o parte de educație sau dacă nu poate fi folosită în procesul de învățare, cu persuasiunea specifică mamelor, a reușit să îi convingă că un microscop ar fi mult mai interesant decât o jucărie pe care au mai avut-o și în trecut. Am avut dreptate, pentru că acasă au petrecut timp bun cercetând diverse chestii minuscule, cum ar fi un fir de păr, fiind fascinați de ceea ce vedeau. La prețul de nici 60 de lei eu zic că este o investiție mai mult decât utilă.

 

 

Magia face parte din copilărie și cred că orice copil visează să ajungă într-o zi magician. Dante e fascinat de magie și toată vara a învățat fel de fel de trucuri cu cărțile de joc. A sărit în sus de bucurie când a văzut jocul de magie, un joc cum nu am mai văzut până acum, cu o mulțime de trucuri si accesorii. Pe de o parte îmi place că învață să fac asemenea trucuri, pe de alta parcă mă simt ciudat să știu cum se fac numerele de magie la care de multe ori mă uit cu gura căscată.

Deși avem cutii pline de lego, pentru copii parcă niciodată nu sunt prea multe. Așa că nu am plecat acasă fără un lego Ninjago care îmbină plăcerea contruirii unui lego cu aceea a jocului cu motocicleta din animațiile preferate. A fost muncă de echipă din partea celor doi frați să dea de capăt complicatei mașinării.

 

Magazinul deschis azi la Brăila este al 20-lea magazin deschis în țara noastră, al treilea deschis anul acesta.

Noi am mai trecut pe lista de cumpărături și o hartă interactivă cu ajutorul căreia copiii pot învăța țările lumii sau detalii despre diverse animale de pe glob.

Dacă și voi aveți produse pe care doriți să le luați pentru copii, vă invit să vă grăbiți la cumpărături. Până pe 20 septembrie sunt reduceri de -20% la toate produsele cu preț întreg și o tombolă cu premii pentru cei care se înscriu în programul de fidelitate.

Conceptul magazinului Smyk all for Kids este ”totul sub același acoperiș” astfel încât, indiferent de vârsta copilului, sigur găsești ceva care să i se potrivească, fie pentru școală fie pentru școală sau distracție.

 

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

5 thoughts on “Magazinul pentru copii, Smyk, acum si la Braila

 • September 29, 2020 at 6:32 am
  Permalink

  Nu am copii dar m-as plimba si eu putin prin magazinul asta 🙂

  Reply
  • September 29, 2020 at 7:36 am
   Permalink

   Pentru cei mari se gasesc puzzle uri de tot felul :).

   Reply
 • September 29, 2020 at 6:34 am
  Permalink

  Se apropie zilele de nastere ale copiilor, deci musai se impune o vizita la Smyk 🙂 Chiar ajung in zona magazinului maine, o sa intru sa vad ce au dragut.

  Reply
  • September 29, 2020 at 7:36 am
   Permalink

   Sigur gasesti ceva pe placul lor.

   Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: