Cadoul perfect pentru un barbat il gasesti la Gift Express

„E greu sa-i daruiesti ceva unui barbat caruia ai vrea sa-i daruiesti universul.” Cat adevar in aceste vorbe. Ce poti cumpara pentru un barbat care parca le are pe toate? Ce poate fi indeajuns de sugestiv pentru a transmite un gand bun si ceva mai mult decat atat? Gift Express ar putea fi raspunsul potrivit pentru asta.

Magazinul online giftexpress.ro este cel despre care cu siguranta ai mai auzit. Este universul cadourilor, locul in care regasesti sute de idei pentru cadouri, pentru ea, el, copii, sefi, pentru ocazii speciale si nu numai. Sa vedem cu ce ne inspira in ceea ce priveste gama de cadouri pentru barbati.

Idei de cadouri, pentru barbati, pentru toate ocaziile

Odata ce accesezi aceasta categorie iti vei da seama ca barbatii, in simplitatea gandirii lor, pot fi la fel de sofisticati ca si femeile. Printre aceste idei de cadouri pentru barbati regasesti portofele cu detalii imprimate, seturi cadou, sticle de vin si pahare asortate sau seturi de accesorii masculine.

Ca de fiecare data, atunci cand alegi un cadou trebuie sa faci o legatura cu persoana in cauza, varsta, hobby-uri, eventual ocazia cu care vei inmana cadoul. Multe dintre cadouri pot fi potrivite, insa depinde si de povestea din spate.

Spre exemplu, pentru barbatii pedanti, cei care sunt mereu la 4 ace si au un domeniu de activitate de asa natura, poti alege drept cadou un set pentru birou – instrumente de scris, suport pentru acestea, ceasuri de birou. Pentru barbatul modern si pasionat de gadget-uri o alegere inspirata poate fi despre incarcatorul wireless cu ceas incorporat.

Cosurile cadou – da sau ba?

Cosurile cadou sunt o idee versatila si se poate adapta aproape oricarui context. Asadar le vei gasi si la categoria de cadouri pentru barbati. Atentie la continutul acestora, de altfel ceea ce face diferenta intre un cadou apreciat si unul banal fiind despre ceea ce oferi propriu zis.

Pentru cei din mediul business sunt cosuri si seturi cadou mai sobre, axate mai degraba pe bauturi fine si deserturi diverse. Alte tipuri de cosuri cadou pot fi oferite si partenerului, iar pentru ca aceasta tenta romantica sa iasa in evidenta va fi necesara o alegere atenta a continutului – mesaje cu te iubesc, obiecte decorative, lumanari si bauturi fine, cu seturi de pahare personalizate pot fi cateva idei.

Ambalarea, indiferent de alegere, este cadou. Descopera ofertele in cadrul paginii oficiale.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: