Duzina de cuvinte – Culori

În zori de zi îmi trec mâna prin par si ma gândesc la ziua ce vine. Încerc sa o vad cât mai frumoasa, sa o desenez astfel încât sa îmi placa de la prima pâna la ultima ora. De bolta cerului mai anina o stea de parca s-ar osteni sa reziste cât mai mult, sa îmi spuna mie “Buna dimineata”.

10171711_707282692663839_8735718225314987424_nÎn acord cu ceea ce am desenat pentru acea zi îmi caut haine potrivite care sa completeze tabloul zilei cu ale sale provocari. Las deoparte culorile închise, aleg culorile vesele, portocaliul cu veselia lui, rosul care ma prinde întotdeauna bine, movul care îmi e din ce în ce mai drag, un pic de verde si un strop de albastru.  Negrul încearca sa îsi decline si el dreptul de a fi purtat dar îl prefer ascuns pe dedesubt, doar las sa se ghiceasca  o bretea subtire, atunci când tinuta o permite.

Nu cer prea multe de la o zi, dar zâmbetele si lumina sunt obligatorii, ca niste însemne desenate cu var pentru a marca parcursul de urmat pentru ca seara sa ma gaseasca tot privind cerul, jucându-ma cu stelele, culegându-le si aninându-ne în parul copilului meu pentru ca visele sa îi fie calde si frumoase.

………….

Daca va place tricoul gasiti alte minunatii asemanatoare accesând linkul ce îl poarta.

Cuvintele s-au jucat colorat si visator, asezându-se ca de obicei la locul lor.

 

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: