Toamna incepe SuperBlog

A trecut ceva vreme de când am participat la o competiție de blogging creativ. Deși am scris destul în ultima vreme, mai ales povestind aventurile noastre americane, îmi este dor din când în când de atmosfera de competiție, de grupul de prieteni cu care interacționez, de termene limită și de scrieri pe subiecte date, încercând să dau ce e mai bun cu speranța că voi câștiga unul din premiile puse în joc.

Este vorba despre concursul SuperBlog, unul dintre concursurile din online care mi-au adus cele mai mari satisfacții de-a lungul timpului.

Satisfacțiile sunt de mai multe feluri: premii materiale, vouchere, bani, excursii. Dar la fel de importante sunt și satisfacțiile de ordin social, sufletesc. Am întâlnit oameni faini, am petrecut alături de ei momente frumoase atât online cât și offline. Ne-am întâlnit la evenimente, am avut ocazia să văd locuri pe care poate altfel nu le-aș fi văzut, să particip la acțiuni la care altfel nu m-aș fi gândit să particip.

Concursul în sine nu este greu, pentru fiecare probă participanții având la dispoziție o săptămână pentru a scrie cât mai bine și mai creativ pe un subiect dat astfel încât să stârnească interesul cititorului dar să respecte și cerințele sponsorului. Greutatea vine abia când realizezi că nu ești singurul care scrie, că sunt tot felul de condeie, de idei, de participanți, fiecare străduindu-se să dea ce are mai bun.

Sper să dau și eu ce pot mai bine în această competiție. Pentru moment mi-am propus să particip doar la anumite probe dar concursul ăsta are capacitatea de a te face să nu renunți așa ușor, te prinde în mreje și e cam greu să scapi, adrenalina își spune cuvântul și parcă abia aștepți cu interes încă o probă și încă una și tot așa.

Îmi place foarte mult motto-ul de anul acesta: ținem creativitatea aprinsă.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: