Cadouri de 1 iunie, sub 100 de lei, de la Decathlon

Tu ce ți-ai fi dorit să primești de 1 iunie când erai copil?

Asta este o întrebare pe care o primesc în fiecare an de la copiii mei și de fiecare dată mă pune în încurcătură.

Nu am fost o fire sportivă, mai exact nu am făcut un sport organizat. Dar am făcut multă mișcare. Pe atunci nu aveam nevoie de prea multe obiecte ca să zburdăm pe afară cât era vara de lungă.

Dar trebuie să recunosc că mi-am dorit foarte și foarte mult un set badminton. Mi se părea așa de cool să văd pe alții cum dădeau cu precizie în fluturașul acela care zbura de colo colo. Abia când am ajuns adult mi-am făcut această bucurie.

Din fericire în ziua de azi accesoriile pentru sport nu mai costă o avere.

Decathlon vine în întâmpinarea părinților punând la dispoziție tot felul de produse la prețuri accesibile.

Mai ales că ai noștri copii nu mai sunt așa amatori de mișcare și au nevoie de stimulente vizuale, de tot felul de obiecte colorate care să îi determine să iasă din casă și să le încerce.

Trei idei de cadouri sub 100 de lei de la Decathlon

Când intru pe site-ul magazinului Decathlon aproape că nu știu ce să aleg, așa de multe produse utile găsesc acolo.

Dar, gândidu-mă la copiii mei, am să vă sugerez trei produse care se potrivesc tuturor copiilor.

Minge de fotbal 

Nu știu să fie copil care să nu iubească să joace fotbal. Chiar dacă nu știe regulile și nici nu știe să dea bine cu piciorul în minge, un joc de fotbal cu prietenii sau în familie este oricând binevenit. E o satisfacție deosebită atunci când reușesc să lovească mingea. Dacă mai reușesc să îl dribleze și pe tati sau să îi dea gol lui mami, atunci se cred adevărați campioni.

Pentru noi e foarte important să fie o minge de bună calitate, pentru că având doi băieți și jucând toți patru, nu prea avem milă de biata minge.

Mingea asta este deosebit de rezistentă, cu înveliș interior din spumă și cusături ascunde, omologată FIFA. Cu adevărat o minge pentru campioni.

Media 0

 

Set de badminton

Joaca copiilor este de obicei foarte mult axată pe competiție. Dar un set de badminton nu prea lasă loc la ceartă, având în vedere că fluturașul e buclucaș și cam face ce vrea el. Sau se duce după cum vrea vântul.

Este un cadou potrivit pentru copii deoarece le antrenează mușchii mâinilor și ai spatelui, atât de importanți pentru dezvoltarea lor armonioasă. Racheta este ușor de manevrat, rezistentă, potrivită pentru mânuțele copiilor.

 

 

Media 0

Rucsac fotbal 

Rucsacul este parte din echipamentul sportiv al copilului, de aceea e important să fie de calitate, să arate bine și să fie și încăpător.

Acest rucsac, cu compartiment central și alte buzunare, dar și cu un buzunar special pentru încălțăminte, este ideal pentru transportul echipamentului micuțului sportiv.

Aspectul ergonomic și materialul din care este confecționat îl fac potrivit a fi utilizat de către copii.

 

Media 0

 

Cât e vara de lungă copiii ar trebui să fie pe afară, să se miște cât mai mult și să se bucure de vârsta fără griji pe care o au.

Sărbătoarea de 1 iunie ar trebui să fie una specială și sper să vă amintiți și voi cu câtă bucurie așteptați această zi atunci când erați copii.

Fiți partenerii lor de joacă, ieșiți cu toții afară la mișcare. Copiii învață din exemplul adulților, nu din ceea ce le spunem. De aceea e important să îi însoțim în activitățile lor, să ne vadă implicați și participând activ la bucuriile, victoriile și micile lor înfrângeri.

Pentru că eu v-am spus ce mi-as fi dorit de 1 iunie când eram copil, mi-ar plăcea să îmi spuneți și voi ce dorințe aveați în vremea copilăriei.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: