Articole si accesorii care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta

Cu siguranta si tu ai o lista de articole vestimentare pe care le porti aproape zilnic, deoarece sunt usor de asortat in aproape orice outfit pe care-l ai. In general aceste accesorii sunt utilizate pentru a oferi un aspect placut vizual, insa daca stii cum sa le selectionezi poti sa fii mereu in pas cu moda deoarece unele nu dispar niciodata de pe piata.

In fiecare garderoba exista cate o piesa vestimentara care salveaza o tinuta. Poate sa fie vorba de ceva mai nesemnificativ, care integrat intr-o tinuta sa schimbe total aspectul ei. Spre exemplu o rochie simpla larga si banala impreuna cu o curea atasata in talie reuseste sa puna in evidenta formele corpului tau.

Cautate sunt acum si accesoriile de firma, cand adaugi o poseta cu brand de renume intr-o tinuta schimbi total tinuta pentru ca ii oferi un plus de creativitate. Produsele de firma sunt acum disponibile si pe site-uri de incredere si uneori le poti gasi si la preturi mult mai accesibile cum sunt cele oferite de B-Mall.

Mai jos iti prezint o lista cu  top 5 articole care nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma din garderoba ta:

Poseta – rolul acesteia este de a transporta lucrurile personale in principiu, insa o poseta poate oferi si un aspect elegant, din care sa reiasa trasatura de feminitate. Culorile cele mai cautate sunt de obicei negru, maro inchis si le poti cu usurinta intergra intr-un outfit basic. Insa cand optezi pentru culori mai vii precum rosu, roz, verde si galben ai grija cum le asortezi. Combinatia de stiluri si culori poate sa reprezinte o arta pentru unele persoane.

Curea – rolul ei este de a oferi sustinere in talie. Este foarte des utilizata cureaua pentru a completa o tinuta. Atunci cand vrei sa porti o pereche de jeansi cu un tricou casual, poti accesoriza tinuta cu o curea. Exista rochii tip camasa care fara o curea in talie parca nu poti iesi din casa.

Cizme cu lungimea peste genunchi  – sunt un must have in perioada sezonului rece, mai ales atunci cand vrei sa porti rochii  si fuste si nu vrei sa iti fie frig. Cizmele insa pot fi purtate si la blugii sau pantalonii mulati.

Lanturi –  sunt placute vizual peste tricourile si rochiile cat mai simple, care nu au imprimeuri sau detalii care sa atraga foarte mult atentia. Nu iti recomand sa porti lanturile la bluzele pe gat, deoarece nu se potrivesc.

Adidasi – atunci cand iesi la cumparaturi sau ai de stat o zi intreaga  pe drumuri, ai nevoie de o pereche de adidasi confortabili si de calitate cum sunt cei de firma pe care ii poti gasi si pe B-Mall.

Ai grija totusi cum accesorizezi, ce-i prea mult strica, asa ca iti recomand sa alegi unul si bun. Te poti inspira din lista de mai sus si daca iti lipseste vreunul din ele atunci arunca o privire pe B-Mall si completeaza-ti garderoba. Articolele le poti vizualiza pe site-ul https://www.b-mall.ro/.

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: