Reflectii de copil

544835_10150653760972705_2003646219_n– Mama, imi faci un fratior? Sa am si eu cu cine sa ma joc. Of, dar pâna îl faceti, pâna creste, eu o sa ma fac mare si nu o sa ma mai joc.

Mai bine hai sa luam un copilas gata facut, care nu are parinti. Dar daca nu are mama cine l-a facut?

– Mamica lui l-a facut dar apoi l-a lasat singurel, nu a mai vrut sa îl  creasca, sau nu a mai putut.

– Pai nu putea sa îl duca la mamaia lui? Sa aiba grija de el? Hai sa luam noi unul sa avem grija de el.

………..

Cu ceva vreme în urma m-a întrebat ca de ce, toti oamenii care nu au copii sau care au doar câte unul, nu iau un baietel sau o fetita fara parinti sa aiba grija de ei.

……………

Aseara chiar am discutat cu sotul despre ce înseamna un copil în plasament. Am cunoscut o mamica care are un astfel de baietel, vine cu el la canto, în timp ce al ei este deja mare. M-a impresionat povestea ei si a copilului. E de admirat legatura pe care o are cu acel baietel ce i-a fost încredintat spre grija si crestere.

………….

Voi v-ati gândit vreodata la o astfel de situatie?

Vavaly

Scriu de peste 10 ani pe blog, promovez oameni, idei și frumos, mă bucur de viață, îmi place să mă joc iar din această joacă să ofer și altora inspirație. Dacă sunteți în căutare de creator de conținut, obiecte decorative sau bijuterii cu perle, eu sunt aici pentru voi. Ma gasiti si pe Vavalyart pe Facebook, Vavalyart si Vavaly pe Instagram.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: